Σπουδαία λόγια από τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού.

Σπουδαία δράση από τον Ολυμπιακό, όπου θέλει να βοηθήσει κάθε άνθρωπο να βλέπει από κοντά την ομάδα. Ο Κώστας Καραπαπάς έκανε το δικό του σχόλιο.

Διαβάστε όσα είπε:

Η ήττα της Ρόμα από τη Φιορεντίνα… ήταν ιδανική για τον Ολυμπιακό
Η ήττα της Ρόμα από τη Φιορεντίνα… ήταν ιδανική για τον Ολυμπιακό

«Και από μένα καλησπέρα σε όλους σας καλωσορίζουμε ένα πολύ ευχάριστο γεγονός για μας. Είναι ευχάριστο να έχουμε τέτοια συνέντευξη τύπου με αυτό το αντικείμενο γιατί αποδεικνύει ότι και ο σύλλογος και όλοι μας θέλουμε να γίνει ένα βήμα πιο μπροστά και πηγαίνουμε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Νομίζω ότι όπως εμείς γνωρίζουμε στη μεριά του Ολυμπιακού και νομίζω ότι θα το γνωρίζουν και οι περισσότεροι ότι κύριος Μαρινάκης έχει επιλέξει να πραγματοποιήσουμε διαδικασίες στο στάδιο Καραϊσκάκη για να υπάρχει προσβασιμότητα για όλους τους ανθρώπους που θέλουν να είναι κοντά στον Ολυμπιακό.

Θέλω να ξέρετε ότι τέτοιες δράσεις έρχονται από ανθρώπους οι οποίοι είναι πιο δυνατοί από μας σίγουρα. Εγώ έχω αποφασίσει ότι όταν κάνουμε συναντήσεις και συνέντευξη τύπου στον Ολυμπιακό θα μιλάω πάντα από καρδιάς.

Όλοι πρέπει να απολαμβάνουν τον αγώνα. Τώρα για τους φοιτητές που θα κάνουν τις μεταδόσεις ελπίζω να μην είναι Παναθηναϊκοί, αστειεύομαι προφανώς. Εγώ το μόνο που θέλω να πω είναι ότι είναι μία δράση στην οποία σχεδίαζε καιρό και ο Νίκος έχει κάνει πολύ πολύ δουλειά. Για αυτό το θέλω πάρα πολύ αυτό και ξαναλέω δεν προσπαθούμε να μοιράσουμε δύναμη, ζητάμε δύναμη από τους ανθρώπους αυτούς».

Ποια τα δεδομένα με Μαρθελίνο;
Ποια τα δεδομένα με Μαρθελίνο;
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24