Ο Κώστας Καραπαπάς σε ανάρτηση του μίλησε για την επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Μπάτσκα Τόπολα και όσα έγιναν την Πέμπτη.

Ο Κώστας Καραπαπάς είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Μπάτσκα Τόπολα. Επιπλέον, δημοσίευσε και σχετικό στιγμιότυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου βρίσκεται μαζί με τον Γιάνος Ζσεμπέρι και τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Μάλιστα, μας αναφέρει πως δεν κατάφερε να εξηγήσει στον Ζσεμπέρι τα όσα έγιναν, καθώς και τον λόγο για τον οποίο οι φίλοι της Τόπολα δεν μπόρεσαν να μπουν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αυτή είναι η ΑΕΚ: Φανέλες Φιορεντίνα και… Τσιλούλης!
Αυτή είναι η ΑΕΚ: Φανέλες Φιορεντίνα και… Τσιλούλης!

Τα λόγια του Κώστα Καραπαπά:

«Δεν μπόρεσα να εξηγήσω τα όσα συνέβαιναν στον Πρόεδρο της TSC, τον φίλο πλέον Janos Zemberi. Δεν κατέφερα να του εξηγήσω το λόγο για τον οποίο δεν θα μπορέσουν οι 80 φίλοι της Τόπολα, που είναι οι βασικοί χρηματοδότες και χορηγοί της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια, μέλη της ουγγρικής κοινότητας στην Τόπολα, να είναι στο γήπεδο. Φυσικά και σωστότατα ούτε η διοίκηση της Τόπολα ήρθε στο γήπεδο και έμεινε με τους ανθρώπους αυτούς στο ξενοδοχείο.

Υγ.: Για να ευθυμήσουμε και λίγο, το χρειαζόμαστε, μόνον σε εμένα στο σκίτσο ο Κριστιάν θυμίζει τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου;».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Κώστας Καραπαπάς:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Konstantinos Karapapas (@karapapas)

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24