Ο Κώστας Καραπαπάς τόνισε ότι ο Μιραλάς δεν πηγαίνει στα Γιάννενα, υπό τον φόβο κάποιου τραυματισμού πριν το Μουντιάλ, επιβεβαίωσε ότι αποχωρεί από τον Ολυμπιακό και απέκλεισε το ενδεχόμενο μεταγραφής του από την Εβερτον.

Ολυμπιακός και Μιραλάς δεν θα συνεχίσουν τη συμπόρευσή τους και τη νέα σεζόν, όπως επιβεβαίωσε ο Κώστας Καραπαπάς. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, με ανάρτησή του στο Facebook εξήγησε ότι ο παίκτης δεν πρόκειται να ακολουθήσει την αποστολή στα Γιάννινα, καθότι ο δανεισμός του ολοκληρώνεται και τυπικά τη Δευτέρα και δεν χρειάζεται να θέσει σε κίνδυνο κάποιον πιθανό τραυματισμό, που θα του στερήσει την παρουσία στο προσεχές Μουντιάλ.

Επίσης, ο παράγοντας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ αναφέρεται στην εξαιρετική σχέση και συνεργασία μεταξύ του Μιραλάς και του Ολυμπιακού, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι οι απαιτήσεις της Εβερτον για τον 30χρονο επιθετικό αυτομάτως καθιστούν απίθανη κάθε συζήτηση για μονιμοποίηση του παίκτη στην Ελλάδα και τους Πειραιώτες.

ΘΥΡΑ 7: «Δεν υπάρχουν αρχηγοί αλλά Ολυμπιακοί – Αδέρφια είμαστε μαζί σας»
ΘΥΡΑ 7: «Δεν υπάρχουν αρχηγοί αλλά Ολυμπιακοί – Αδέρφια είμαστε μαζί σας»

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ:

«Επειδή συνεχίζονται τα παιχνίδια των ατζέντηδων και των ρεπόρτερ που είναι άσχετοι με τις μετεγγραφές αλλά κάνουν τους ειδικούς, να βοηθήσουμε:
Σήμερα τελείωσε ο δανεισμός του Μιραλάς, κάτι τελείως τυπικό που θα ισχύει απο Δευτέρα. Δανεικός ήταν ο παίκτης και γυρίζει στην Έβερτον. Και στο πνεύμα της εξαιρετικής συνεργασίας συλλόγου και παίκτη δεν τον παίρνουμε στα Γιάννινα αφού έχει Μουντιάλ μπροστά του. Προφανώς με τα χρήματα που ζητάει η Έβερτον δεν υπάρχει πιθανότητα να μείνει ο Κέβιν. Είναι όλα απλά και δε χρειάζεται να μπερδεύουμε τον κόσμο».

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24