Καραδοκεί για Ινσούα ως αντί – Κούτρης

Ο  Ινσούα θα μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι,  θέλουν να τον κρατήσουν, όμως τα πάντα παραμένουν ανοιχτά προς το παρόν,...


Ο  Ινσούα θα μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι,  θέλουν να τον κρατήσουν, όμως τα πάντα παραμένουν ανοιχτά προς το παρόν, με τον παίκτη να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του.

Το  συμβόλαιο του ολοκληρώνεται με τον Παναθηναϊκό , και έτσι έχει βάλει στο κόλπο της απόκτησης του απο τον Ολυμπιακό, ο οποίος όμως μπορεί να ασχοληθεί με την περίπτωση του  υπό προϋποθέσεις.

Ο Ολυμπιακός  δεν αποκλείει  το ενδεχόμενο να κινηθεί  για τον 29χρονο μπακ, όμως αυτό θα γίνει ανάλογα με την εξέλιξη που θα έχει η υπόθεση πώλησης του  Τσιμίκα, ο οποίος απασχολεί τη μισή Ευρώπη.  Ο Ινσούα έχει άμεση σχέση με την υπόθεση  Τσιμίκα και του Κούτρη και αν αποφασίσει ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση του αυτό αν  γίνει μεταγραφή  του Λεονάρντο Κούτρη και όχι του Τσιμίκα.
Έτσι  λοιπόν θέλουν ουσιαστικά τον Αργεντινό για τον Νο. 2 αριστερό μπακ στο ρόστερ τους, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται να έχει χάσει την εμπιστοσύνη που είχε στο πρόσωπο του Κούτρη, μετά τον τραυματισμό του  σοβαρά στο γόνατο κατά τον δανεισμό του στη Μαγιόρκα.

Διάβασε επίσης