«Καλά» τα συγχαρητήρια αλλά με το κολυμβητήριο τι γίνεται;

Ο Ολυμπιακός έκανε ακόμα μία φορά υπερήφανη όλη την Ελλάδα. Από χθες οι Αμαζόνες του Χάρη Παυλίδη είναι πρωταθλήτριες Ευρώπης. Αυτό που έχει αξία να μας απαντήσει κάποιος είναι με το Κολυμβητήριο τελικά τι θα γίνει; Καλά τα συγχαρητήρια αλλά αυτό νομίζουμε είναι πολύ πιο σημαντικό...

Ολυμπιακός Κολυμβητήριο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός από το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου (01/05) είναι πρωταθλητής Ευρώπης στο LEN Euroleague για 2η φορά στην ιστορία του. Σε μία χρονιά με τόσα προβλήματα, με τόσες τρικλοποδιές από παντού, δίχως πρωτάθλημα και φυσικά αγωνιστικό ρυθμός, έκανε το απίστευτο.

Οι Αμαζόνες του Χάρη Παυλίδη κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης και έχουν ένα πολύ μεγάλο «αλλά» να αναρωτιούνται μέσα τους. Ποιο είναι αυτό; Γιατί οι κόποι τους, η προσπάθειά τους δεν αναγνωρίζεται από κανέναν. Γιατί όλα όσα πετυχαίνουν και θα συνεχίσουν να πετυχαίνουν δεν βγαίνει κάποιος να τα αναγνωρίσει όχι με λόγια αλλά με πράξεις.

Δεν θέλουμε συγχαρητήρια, δεν θέλουμε μεγάλα λόγια. Θέλουμε πράξεις. Θέλουμε έργα. Αυτό ζητάμε. Χαρίζετε γήπεδα σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ που έχουν διαλυθεί παντελώς, που δεν υπάρχουν πουθενά στην Ευρώπη. Η μοναδική ομάδα λοιπόν, που συνεχίζει με αμέτρητους τελικούς, Ευρωπαϊκά, διακρίσεις, ο Ολυμπιακός είναι χωρίς Κολυμβητήριο όλα αυτά τα χρόνια.

Ακόμα μία φορά η Ελλάδα ακούστηκε στο υψηλότερο σκαλί της Ευρώπης χάρη στον Ολυμπιακό. Η αναγνώριση; Φυσικά δεν είναι για εμάς να μας πείτε Μπράβο, η να μας δώσετε συγχαρητήρια για το θεαθήναι. Είναι να γίνουν πράξεις όλα όσα ζητάμε όλα αυτά τα χρόνια.

Τον Δεκέμβρη που μας πέρασε είδαμε το πρώτο φως να έρχεται. Από που; Από το ΣΕΦ. Φυσικά η μελέτη που παρουσίασαν ήταν ότι πιο ιδανικό θα μπορούσαν να εμφανίσουν ώστε ο Ολυμπιακός να έχει τις ιδανικές υποδομές.

Μία μελέτη όμως που πήραμε το Ευρωπαϊκό και δεν ξέρουμε σε τι στάδιο βρίσκεται ακόμα. Πάντως ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κάνει όλη την Ελλάδα και όλους του Έλληνες περήφανους. Δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους πως αυτή η ομάδα δεν έχει δικό της Κολυμβητήριο. Δεν έχει υποδομές.

Είπαμε και πιο πάνω! Δεν θέλουμε συγχαρητήρια! Κολυμβητήριο θέλουμε. Αυτή η ομάδα το αξίζει και το αποδεικνύει κάθε χρόνο με πράξεις και όχι με λόγια.

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης