Άστατος αναμένεται να παρουσιαστεί ο καιρός σε αρκετές περιοχές της χώρας κατά τη διάρκεια της Παρασκευής, 03/11.

Άστατος κατά συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα αναμένεται να είναι ο καιρός σε αρκετές περιοχές της χώρας κατά τη διάρκεια της Παρασκευής, 03/11.

Σύμφωνα με τα τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία και τις πιο πρόσφατες ενδείξεις. Στις βορειοδυτικές περιοχές της χώρας, δηλαδή την Ήπειρο, τα βορειοδυτικά Επτάνησα αλλά και τη δυτική Μακεδονία αναμένονται αρκετές τοπικές βροχές. Την ίδια στιγμή, ασθενείς βροχές θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα σημειωθούν στην κεντροανατολική Μακεδονία αλλά και τη Θράκη.

Tο φιλί της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ με γυναίκα
Tο φιλί της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ με γυναίκα

Όσον αφορά τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, εκεί αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά πυκνότερες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Στην Αττική αναμένεται να σημειωθούν νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνότερες, οι οποίες μάλιστα θα εναλλάσσονται με μικροανοίγματα στον ουρανό. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι περιμένουμε να πνέουν έως και  6-7 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 5-6 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24