Καιρός (23/09): Φθινοπωρινό θα είναι το σκηνικό του καιρού την Πέμπτη σε αρκετές περιοχές της χώρας -όχι για όλες τις ώρες όμως- σύμφωνα με την πρόβλεψη του Γιάννη Καλλιάνου.

Καιρός (23/09): Σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες, οι περιοχές που θα δέχονται τις τοπικές βροχές κατά διαστήματα να είναι τα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα, όπως οι ανατολικές και νότιες περιοχές της Θεσσαλίας, οι Σποράδες, η Εύβοια, η ανατολική Πελοπόννησος -και αργότερα στα νότια και δυτικά τμήματα-, καθώς και λίγο πιο δυνατές βροχές στα κεντροβόρεια τμήματα της Κρήτης.

Στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας θα υπάρχουν μεγαλύτερα διαστήματα με ηλιοφάνεια, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες και θα κυμανθεί από 22 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Η γη της ελιάς: Άλλαξε την διαθήκη, αλλά η αλήθεια διαφέρει…
Η γη της ελιάς: Άλλαξε την διαθήκη, αλλά η αλήθεια διαφέρει…

Στην Αττική προβλέπονται τοπικές βροχές, με τον καιρό να βελτιώνεται από τις προμεσημβρινές ώρες και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα έχει μεγαλύτερα διαστήματα με ηλιοφάνεια λίγες τοπικές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να δείχνει από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24