Και ξαφνικά Μουνιέ…

Στο μεταγραφικό προσκήνιο εμφανίστηκε το όνομα του Μουνιέ για τον Ολυμπιακό!


Είναι δεδομένο βάσει των μεταγραφικών προπαρασκευαστικών κινήσεων που γίνονται στον Ολυμπιακό ότι θα επιλέξει παίκτες από το πάνω ράφι , με δυνατότητες να κάνουν την διαφορά , να προσφέρουν σιγουριά μέσω της εμπειρίας τους αλλά και ταυτόχρονα να αποτελούν επένδυση για τον σύλλογο.

Ο Πέδρο Μάρτινς φαίνεται να έχει κατανοήσει ότι βασικός στόχος στην ομάδα είναι η επιστροφή στο Champions league και η κατάκτηση του νταμπλ, και για αυτό καταλήγει από νωρίς στα ονόματα για να μονταριστεί η ομάδα και να είναι έτοιμη για τα προκριματικά.

Χωρίς λοιπόν να χρονοτριβεί αναμένοντας την απάντηση του Μπέρκ κινείται ήδη και σε άλλες περιπτώσεις στη γραμμή κρούσης όπως αυτή του 24χρονου φορ της Χάντερσφιλντ Στιβ Μουνιέ!

O Στιβ Μουνιέ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Premier league με την Χάντερσφιλντ έχοντας έχοντας 31 συμμετοχές,2 γκολ και 3ασίστ .

Βέβαια ο παίκτης βρίσκεται με την εθνική Μπενίν για την τελική φάση του Κόπα Άφρικα, γεγονός που περιπλέκει την περίπτωση. Σε αυτό αν συνυπολογίσουμε ότι η Χάντερσφιλντ θα χρειαστεί την κλάση του για να επιστρέψει στην Premier έχοντας κιόλας επενδύσει και ένα ποσό κοντά στα 13 εκ. για να τον αποκτήσει την καθιστά ακόμα πιο δύσκολη την περίπτωση του.

Ασφαλώς το σκάουτινκ των ερυθρολεύκων έχει δουλέψει ήδη και ο Πέδρο Μαρτινς πιστεύει ότι ο Μουνιέ ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας που θέλει να αποδίδει η ομάδα στο γήπεδο, και αυτό φανερώνει ότι θα υπάρξει μεθοδικότητα, υπομονή και επιμονή για να αποκτηθεί ο εν λόγω παίκτης.

Επιπλέον ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συνάντηση του Μουνιέ με τον ερυθρόλευκο Μαντί Καμαρά προσφάτως , οπότε μπορεί να ρώτησε για τους ερυθρόλευκους καθώς ο Μουνιε γνωρίζει για τον ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και δεν είναι αρνητικός στο να μετακομίσει στην Ελλάδα, εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στιβ Μουνιέ είναι στο στόχαστρο και από ομάδες της Γαλλίας.

Διάβασε επίσης