Και το θέατρο του παραλόγου καλά κρατεί με το σχόλιο του Βαγγέλη Μαρινάκη, και την ΕΣΗΕΑ να παίρνει σειρά στο γαϊτανάκι όσων θίχτηκαν.

Το θέατρο του παραλόγου καλά κρατεί με το σχόλιο που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος της συνάντησης στα γραφεία της ΕΠΟ, με τη σειρά τώρα να παίρνει -μετά τον ΠΣΑΤ- και η ΕΣΗΕΑ.

Μια ΕΣΗΕΑ η οποία έκανε λόγο για προσβλητικές και καταδικαστέες συμπεριφορές προς δημοσιογράφους.

Και για να υπενθυμίσουμε για ακόμα μια φορά τα αυτονόητα που εξηγήθηκαν ουκ ολίγες φορές μετά τι συμβάν, οι αυτοαποκαλούμενοι δημοσιογράφοι αποτελούν τα γνωστά μέλη του γνωστού πορτοκάλι βόθρου που έχει καταφέρει να αποτελεί αντικείμενο χλευασμού από μεγάλη μερίδα φίλαθλου και οπαδικού κοινού, ενίοτε ανεξαρτήτως και οπαδικής προτίμησης.

Και ξαναλέμε και ξαναεξηγούμε πως αυτοί ήταν οι πραγματικοί αποδέκτες του σχολίου του κ. Μαρινάκη και σε καμία περίπτωση η πλευρά των υπολοίπων δημοσιογράφων από τα υπόλοιπα Μέσα που έδωσαν το παρών.

Αλλά αυτοί ας συνεχίσουν να εθελοτυφλούν και να παίρνουν χαρτάκι για τη σειρά των όσων αποφάσισαν να θιχτούν και να βγάλουν ανακοίνωση. Αναμένουμε τον επόμενο που θα δείξει δημοσίως την ευαισθησία του.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24