Έλληνας θα είναι ο διαιτητής στο ερχόμενο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, με την ΕΠΟ να κάνει ξανά ό,τι της κατέβει.

Αλλά είχαν συμφωνηθεί, άλλα γίνονται και εν τέλει το ΠΑΟΚ – Άρης θα το σφυρίξει Έλληνας διαιτητής.

Όλα τα βλέμματα στρέφονται στην 4η αγωνιστική της Super League όπου εκτός από το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, έχουμε και το ΠΑΟΚ – Άρης.

Super League: Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού!
Super League: Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού!

Παρά την απόφαση της διοργανώτριας αρχής για ξένους διαιτητές σε όλα τα ντέρμπι, η ΕΠΟ συνεχίζει στο δικό της κόσμο.

ΚΕΔ/ΕΠΟ έκαναν γνωστές τις διαιτητικές ομάδες των ερχόμενων αναμετρήσεων του πρωταθλήματος και μόνο προκλητικές είναι αυτές. Το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη θα το σφυρίξει ο Έλληνας διαιτητής, Τάσος Παπαπέτρου. Αν μη τι άλλο ήταν μια εξέλιξη που έφερε αναμενόμενες αντιδράσεις.

Ο Παπαπέτρου θα έχει Έλληνες βοηθούς και στο VAR θα είναι επίσης Έλληνας και συνονόματός του, ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24