Πολύς λόγος έγινε για τις βολές που έχουν ΠΑΟ και Ολυμπιακός στα ντέρμπι του μπάσκετ γυναικών και το thrylos24 σας δίνει τα δεδομένα

Καταρχάς ενώ λέτε εκεί στα σάιτ σας ότι ο ΠΑΟ είναι η καλύτερη ομάδα γιατί δε φαίνεται στο παρκέ; Δεν κερδίσατε δυο ματς; Τι άλλο θέλετε; Να έρθουμε να σας απονείμουμε το πρωτάθλημα; Τι έχετε κάνει μέχρι στιγμής; Μια νίκη. Επομένως έχετε πάρει αυτό που δικαιούστε όταν ήσασταν καλύτεροι.

Δεύτερον το σχόλιο για τις βολές είναι εντελώς αντιμπασκετικό όταν έρχεται έτσι νέτο σκέτο. Τι θα πει 34-13; Ξέρετε τι σημαίνει; Μήπως ο Ολυμπιακός έχει κάποια ψηλή ονόματι Γκούσραφσον; Μήπως εκείνη είναι ψηλή ρακέτας ενώ η Πότερ όχι; Που θέλετε δηλαδή να κάνουν φάουλ οι παίκτριες του Πειραιά στο τρίποντο; Έχετε σαλέψει τελείως;

Επανέρχεται για Ταϊρίκ Τζόουνς ο Ολυμπιακός
Επανέρχεται για Ταϊρίκ Τζόουνς ο Ολυμπιακός

Αν πάμε όμως ακόμα και στη δική σας αντιμπασκετική λογική ο Μποντίρογκα σας κάνει τα χατίρια συνέχεια. Ο ΠΑΟ, το αγαπημένο παιδί των «γκρίζων λύκων», είναι δεύτερος στις κερδισμένες βολές σε όλη τη Euroleague. Από την άλλη ο Ολυμπιακός που πιέζει πολύ περισσότερο τις ομάδες και έχει κάνει περισσότερες νίκες δε χρειάζεται τις βολές.

Εν τω μεταξύ οι οπαδοί σας μόνοι τους τα λένε!

Για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα σε αυτόν τον τόπο, ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟ τόσο στο μπάσκετ ανδρών, όσο και στο γυναικών. Παίζει καλύτερο μπάσκετ και έχει καλύτερους αθλητές και αθλήτριες, αλλά και πιο οργανωμένα σύνολα.

Αν δε σας αρέσει ξυδάκι πράσινο που διαλύει τα λίπη….

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24