Ο άσος των «ροσονέρι» παραχώρησε συνέντευξη στο BBC και τόνισε ότι ο σοβαρός τραυματισμός του στο γόνατο ήταν το νέο κίνητρο που απέκτησε.

Ο άσος των «ροσονέρι», Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στο BBC και τόνισε ότι ο σοβαρός τραυματισμός του στο γόνατο ήταν το νέο κίνητρο που απέκτησε.

«Μετά το σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, είπα στον εαυτό μου ότι θα παίξω όσο μπορώ. Σ’ αυτό το επίπεδο πάντως το σημαντικό είναι η απόδοση, εάν η απόδοση συνδυάζεται με αποτέλεσμα τότε όλα κυλούν καλά. Αν σταματήσει αυτό τότε θα έρθει κάποιος άλλος και θα πάρει τη θέση σου», τόνισε αρχικά ο Ιμπραΐμοβιτς και πρόσθεσε:

«Μου αρέσει η πίεση. Δεν θέλω να είμαι εδώ εξαιτίας όσων έχω κάνει στο παρελθόν. Είμαι εδώ λόγω των όσων κάνω σήμερα. Γι ‘αυτό προσπαθώ κάθε μέρα. Θα συνεχίσω μέχρι να μην μπορώ να κάνω αυτά τα πράγματα πια».

Ο Σουηδός σούπερ σταρ πάντως παραδέχθηκε ότι ομάδα του είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά τόνισε ότι δεν έχουν πετύχει τίποτα ακόμα: «Είμαστε σε μία απίστευτη φόρμα, ακόμα όμως δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Πρέπει να το έχουμε κατά νου».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24