Η Ακαδημία του Ολυμπιακού διοργανώνει επιμορφωτική ημερίδα γονέων, με θέμα «Αθλητική Ψυχολογία & Διατροφή», στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού διοργανώνει επιμορφωτική ημερίδα γονέων, με θέμα «Αθλητική Ψυχολογία & Διατροφή», στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας την Κυριακή 9 Μαρτίου 2024, από τις 17:00 έως τις 19:00.

Ομιλήτριες :

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Στο “ΣΕΦ” οι Κάνααν και Ράιτ!
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Στο “ΣΕΦ” οι Κάνααν και Ράιτ!

Η Κλεοπάτρα Κετσελίδη είναι κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος αριστούχος του τμήματος διατροφής και διαιτολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην κλινική διατροφή από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Το 2023 έλαβε δίπλωμα μετεκπαίδευσης από το ΕΚΠΑ πάνω στο health coaching. Από το 2018 εργάζεται ως υπεύθυνη διατροφολόγος των ακαδημιών μπάσκετ του Ολυμπιακού και από το 2021 διατηρεί το διαιτολογικό της γραφείο στον Άλιμο. Ασχολείται ενεργά με την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από θέματα διατροφής, μέσα από ομιλίες και ημερίδες. Παράλληλα με την επαγγελματική της δραστηριότητα πραγματοποιεί κλινικές μελέτες και συμμετέχει σε επιστημονικά συνέδρια ως μέλος ερευνητικών ομάδων.

Η Κρίστη Μιλιόρδου είναι ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, απόφοιτη ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μετεκπαίδευση στην γνωσιακή-συμπεριφορική ψυχοθεραπεία και την Αθλητική Ψυχολογία. Έχει συνεργαστεί με εταιρείες σε προγράμματα employee assistance και με αθλητικούς οργανισμούς, όπως οι Ακαδημίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η ομάδα handball ανδρών της ΑΕΚ και ο Euroleague Strength and Conditioning Coaches Association. Επιπλέον είναι εισηγήτρια σεμιναρίων σχετικά με την ψυχική υγεία.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24