Ήλιος Spoiler - Στέφανος: Μία επεισοδιακή σύλληψη θα δούμε με τον Στέφανο, που δεν λέει να σταματήσει το θέμα... εκδίκησης.

Ήλιος Spoiler – Στέφανος: Η λύτρωση δεν θα αργήσει να έρθει στην σειρά Ήλιος καθώς ο Στέφανος μετά από μια επιχείρηση που στήνει η Αστυνομία, επιτέλους συλλαμβάνεται.

Το σχέδιο που οργανώνει η Αθηνά με τον Δημήτρη ολοκληρώνεται με επιτυχία και όπως είναι φυσικό αυτό θα φέρει την ολική λύτρωση στους ήρωες της σειράς.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ιουλία σε Ισίδωρο «Πουλήστε και πάμε στο Ελαιοτριβείο του Ιάκωβου!»
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ιουλία σε Ισίδωρο «Πουλήστε και πάμε στο Ελαιοτριβείο του Ιάκωβου!»
Στέφανος στην φυλακή και όχι μόνο…

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού MYtv, ο Στέφανος ζει και βρίσκεται κρυμμένος σε ένα απόμερο μέρος έτσι ώστε να γλιτώσει την σύλληψη της ασφάλειας που τον κυνηγάει.

Η εκδικητική του μανία όμως, δεν έχει τελειωμό. Για να ολοκληρώσει τον αρχικό του στόχο συνεργάζεται με τον επίσης σατανικό διοικητή, Πάνο Σταματίου.

Ο ίδιος καταφέρνει και παίρνει μαζί του την Αθηνά. Περιμένει και το παιδί του και φεύγουν από την Καβάλα για πάντα. Ο ίδιος φυσικά δεν γνωρίζει πως η Αθηνά μαζί με τον Δημήτρη και την υπόλοιπη Αστυνομία του έχουν στήσει μια καλοστημένη παγίδα. Μία παγίδα στην οποία θα πέσει μέσα.

Μια λάθος κίνησή του όμως τα καταστρέφει όλα και η Αστυνομία τον συλλαμβάνει! Η σύλληψη του άνδρα γίνεται πρώτη είδηση στην Καβάλα ενώ όλοι ανακουφίζονται και λυτρώνονται από αυτό το γεγονός.

Ο φόβος δεν υπάρχει πιά. Η Αθηνά κάνει μια κουβέντα με το πρώην αγαπημένο της. Θέλει να του ζητήσει εξηγήσεις για τις πράξεις του αλλά και για τον έρωτα που της πούλησε.

Η επόμενη ημέρα στην Καβάλα θα είναι σίγουρα διαφορετική καθώς η σύλληψη του Στέφανου είναι γεγονός…

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αλλαγή στέγης στο Ελαιοτριβείο, ψυχικά άρρωστη η Μυρτάλη!
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αλλαγή στέγης στο Ελαιοτριβείο, ψυχικά άρρωστη η Μυρτάλη!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24