Ήλιος Spoiler - Παγίδα στον Στέφανο: Η Αθηνά σε συνεργασία με τον Δημήτρη στίνουν παγίδα στον Στέφανο και η φυλακή πλέον είναι θέμα χρόνου.

Ήλιος Spoiler – Παγίδα στον Στέφανο: Ο Ήλιος συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους φανατικούς τηλεθεατές του με τις εξελίξεις και τις ανατροπές που διαδραματίζονται καθημερινά σε κάθε επεισόδιο, οι οποίες δεν λένε να σταματήσουν.

Η επιμονή της Αλίκης να ερευνά την υπόθεση του εργοστασίου φαίνεται να μην σταματά στην σειρά Ήλιος παρόλο τις συνέπειες που έχει. Μόνο σε καλό δεν έχει βγει στην ηρωίδα η ενασχόληση της με αυτή την υπόθεση καθώς θέτει την ζωή της σε κίνδυνο.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Φίλιππος μένει παράλυτος!
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Φίλιππος μένει παράλυτος!

Έπειτα από ένα ξυλοδαρμό που υπέστη, η ίδια φαίνεται πως δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει ασταμάτητα την έρευνα της. Όμως ένα πολύ σοβαρό τροχαίο θα ανατρέψει τα πάντα, σοκάροντας την Αλίκη στην σειρά Ήλιος.

Τι θα δούμε σήμερα 22/12 στον Ήλιο;

Η Ιωάννα και οι άνθρωποί της δεν σταματούν να κάνουν τα πάντα για να προστατευθούν. Αφού βλέπουν πως η Αλίκη δεν σταματά να ερευνά την υπόθεση, αποφασίζουν «χτυπήσουν» ξανά. Αυτή την φορά σε κάποιον άλλον.

Ο κτηνοτρόφος Πετρίδης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού MYtv, αμέσως μετά την κατάθεση του στον εισαγγελέα που αφορά φυσικά την υπόθεση του εργοστασίου, έχει ένα πολύ σοβαρό τροχαίο με την κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη.

Η Αλίκη μαθαίνοντάς το αυτό τρέχει αμέσως στο νοσοκομείο να δει τι έχει συμβεί, ξέροντας φυσικά πολύ καλά για το ποιος κρύβεται από πίσω.

Η ίδια σκέφτεται τις επόμενες κινήσεις της. Το ατύχημα του Πετρίδη βάζει φρένο στους υπόλοιπους κτηνοτρόφους να συνεχίζουν να ερευνούν την υπόθεση. Φοβούνται μην πάθουν κακό.

Όμως, ο εφιάλτης της Αλίκης φαίνεται να μην σταματά στην σειρά Ήλιος. Εκτός από το τροχαίο που την σοκάρει, οι άνθρωποι τους εργοστασίου συνεχίζουν να την παρακολουθούν. Σκοπός να εμποδίσουν οποιαδήποτε κίνησή της.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημοσθένης απειλεί την ζωή της Δήμητρας!
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημοσθένης απειλεί την ζωή της Δήμητρας!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24