Ήλιος Spoiler - Ο Στέφανος ζει και η Αθηνά είναι σε απόγνωση με αυτό που θα δει να τις συμβαίνει και πάλι στη ζωή της. Τι θα δούμε;

Ήλιος Spoiler – Ο Στέφανος ζει: Ο Ήλιος συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους φανατικούς τηλεθεατές του με τις εξελίξεις και τις ανατροπές που διαδραματίζονται καθημερινά σε κάθε επεισόδιο, οι οποίες δεν λένε να σταματήσουν.

Τι μας έρχεται;

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Δήμητρα στέλνει στην φυλακή τον Αλέξη!
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Δήμητρα στέλνει στην φυλακή τον Αλέξη!

♦ Ο Στέφανος ζει

♦ Σε απόγνωση η Αθηνά

♦ Η Αλίκη παίρνει μία σπουδαία απόφαση

Ο Ήλιος έχει καταφέρει να μπει στις καρδιές των τηλεθεατών και διατηρεί το φανατικό του κοινό που τον ακολουθεί και στην τηλεθέαση της prime time ζώνης.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη, η Αθηνά θα φτάσει στα όρια της τρέλας όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Πιο συγκεκριμένα, στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί και πάλι η Αλίκη που μετά την άγρια δολοφονία του Δημήτρη είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να μείνει κοντά στην Αζίζα.

Η Αθηνά λοιπόν αντιμετωπίζει μια σοβαρή κατηγορία και ταυτόχρονα καλείται να πάρει μια απόφαση που μπορεί να έχει ολέθριες συνέπειες για την ίδια. Ο Αχιλλέας δέχεται την επίσκεψη του Μάνου κι ανησυχεί όλο και περισσότερο για εκείνη.

Ο Παύλος συναντιέται με την Αλίκη και αναλαμβάνει, εκτός από την υπόθεση της φάρμας, να τη βοηθήσει και στην υιοθεσία της Αζίζα.

Ο Στέφανος ζει – Σε απόγνωση η Αθηνά

Εν τω μεταξύ η Αθηνά, σίγουρη ότι ο Στέφανος έχει εισβάλλει ξανά στη ζωή της με άλλη ταυτότητα, προσπαθεί να πείσει τους άλλους να δεχτούν την παράνομη εξέταση DNA, δίχως όμως να βρει στηρίγματα.

Τέλος, μια απρόσμενη εισβολή στο σπίτι του Χρήστου ανησυχεί τον ίδιο και την Σοφία.

Με τους: Γιώργο Καραμίχο, Ευγενία Δημητροπούλου,Ντόρα Μακρυγιάννη, Πέτρο Λαγούτη

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Νίκος Αρβανίτης, Ελένη Βαΐτσου, Παναγιώτα Βιτεντζάκη, Δημήτρης Γεροδήμος, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Νόνη Ιωαννίδου, Θοδωρής Κατσαφάδος, Αγγελική Κιντώνη, Χρύσα Κοτταράκου, Κριστιάν Κουλμπίντα, Δημήτρης Μοθωναίος, Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, Δημήτρης Πασσάς, Εβελίνα Παπούλια, Κωνσταντίνος Πεσλής, Μαριλένα Ράδου, Δέσποινα Τσούτσα, Αντιγόνη Φρυδά, Νικόλας Χαλκιαδάκης.

Στον ρόλο της Τζένης, η Αθηνά Καραγιώτη
Στον ρόλο του νέου Διοικητή ο Σταύρος Ζαλμάς
Στον ρόλο του Γρηγόρη ο Αγησίλαος Μικελάτος

Συντελεστές:

ΣΕΝΑΡΙΟ: Μαρία Γεωργιάδου
ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βίκυ Μανώλη
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βίκυ Μανώλη, Λίνος Χριστοδούλου
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Γιάννης Κουρπαδάκης,Γιάννης Λέπουρας
ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ: Ελένη Πάττα
ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: Νικόλ Παναγιώτου
ΜΟΝΤΑΖ: Γιώργος Κατσένης
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: PedioProductions

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Σοβαρό τροχαίο για τον Φίλιππο!
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Σοβαρό τροχαίο για τον Φίλιππο!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24