Ήλιος Spoiler: Εξελίξεις έρχονται στη σειρά «Ήλιος» που θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές στην αγωνία και όχι μόνο για αυτά που έρχονται...

Ήλιος Spoiler: Τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο στην αγαπημένη καθημερινή σειρά του ANT1 – Ήλιος. Συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση;

Η ώρα της απόφασης για την Αλίκη έφτασε – Αθώα ή ένοχη;

Με τη βοήθεια του δικηγόρου της, η κοπέλα προσπαθεί να προετοιμαστεί για να υπερασπιστεί τον εαυτό της. «Φοβάμαι ότι δεν θα τα καταφέρω. Ολα τα στοιχεία είναι εναντίον μου», του λέει, «Μη χάνεις την πίστη σου. Υπάρχουν πολλά ελαφρυντικά», της απαντάει εκείνος.

Η 22χρονη επιχειρηματίας που εντυπωσίασε τους Dragons!
Η 22χρονη επιχειρηματίας που εντυπωσίασε τους Dragons!

Ολοι δέχονται να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης. Και η μεγάλη μέρα της δίκης φτάνει.

Οι δικαστές παίρνουν θέση

Η δίκη της Αλίκης αρχίζει και τίποτα δεν δείχνει αισιόδοξο.

Οι καταθέσεις των μαρτύρων προκαλούν εντάσεις και η αγωνία της Αλίκης Κορυφώνεται. Την ίδια ώρα ο Δημήτρης και η Νάντια παίρνουν μια απόφαση που θα δώσει τελείως άλλη τροπή στην καταδίωξή τους. Καταφέρνουν να φτάσουν κρυφά στην Καβάλα… «Εδώ θα είμαστε πλέον ασφαλείς», της τονίζει, εκείνη όμως φοβάται.

Όσοι γνωρίζουν την Αλίκη αδυνατούν να πιστέψουν ότι μπορεί να ευθύνεται για τον θάνατο κάποιου. Επίσης κανένας δεν πιστεύει Πως θα έκανε με οποιονδήποτε τρόπο κακό αγαπημένο της Δημήτρη. Γι’ αυτό άλλωστε η επικείμενη δίκη της έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση σε όλους.

Η ίδια ωστόσο, προσπαθώντας να διατηρήσει ήρεμη και ψύχραιμη στάση, προετοιμάζεται μαζί με τον δικηγόρο της ώστε να υπερασπιστεί τον εαυτό της ενώπιον του δικαστηρίου. Παρ’ όλα αυτά, όταν η δίκη όντως αρχίζει και εκείνη ανεβαίνει στο εδώλιο, η αγωνία της κορυφώνεται, κάτι το οποίο ενισχύουν και οι καταθέσεις των μαρτύρων…

Ήλιος Spoiler – Ο Στέφανος διπλά της;

Αναπάντεχος «βοηθός» της Αλίκης σε αυτή την περιπέτεια ο Στέφανος, ο οποίος συμπαραστέκεται τόσο στην ίδια όσο και στην οικογένειά της. Μόνο που οι προθέσεις του κάθε άλλο παρά αγαθές είναι…

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης μαθαίνει για τη δίκη της γυναίκας του και συνειδητοποιεί ότι κινδυνεύει να καταδικαστεί. Αυτή η προοπτική τον τρομάζει, γιατί φυσικά την αγαπά ακόμα, γι’ αυτό και η επανένωσή τους είναι φορτισμένη συναισθηματικά και για τους δύο.

Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης της ζητά να κρύψει τη Νάντια στο σπίτι της. Η Αλίκη φοβάται, αλλά προσφέρεται να της δώσει καταφύγιο, αφού ο Δημήτρης της αποκαλύπτει ότι είναι η μοναδική μάρτυρας που είδε τον άνθρωπο που ψάχνουν. Η Νάντια άλλωστε του έχει ήδη εξομολογηθεί ότι αυτός που προσπάθησε να τη σκοτώσει ήταν ο γιος του Μενέλαου!

Ο ρόλος της Ελπίδας

Στο μεταξύ, Ελένη, Λήδα και Αλεξάνδρα καταθέτουν στο δικαστήριο ως μάρτυρες υπεράσπισης της Αλίκης. Ο δικηγόρος κατηγορίας όμως, που έχει στοιχεία για το παρελθόν τους, το εκμεταλλεύεται, φέρνοντας την Αλίκη σε ακόμα πιο άσχημη θέση.

Αλλά και η κατάθεση της Ελπίδας δεν είναι η αναμενόμενη και βάζει σε υποψίες την Αλίκη, που δεν ξέρει τι να υποθέσει, καθώς αγνοεί ότι στην πραγματικότητα η Ελπίδα προσπαθεί να τηρήσει ισορροπίες για να μην κινδυνεύσει πάλι ο γιος της.

Έπειτα από όλες αυτές τις εξελίξεις η Αλίκη φοβάται πως η καταδίκη της είναι πια μονόδρομος…

Η ώρα της απόφασης του δικαστηρίου για την Αλίκη έχει φτάσει…

Αθώα ή ένοχη;

Μείνετε συντονισμένοι εδώ γιατί έρχεται το spoiler που περιμένετε!

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24