Ήλιος Spoiler ANT1: Οι εξελίξεις τρέχουν, οι υποθέσεις το ίδιο. Ένα πράγμα θα μείνει σταθερό. Ο κίνδυνος που θα έχει πάλι η Αλίκη. Από ποιον;

Ήλιος Spoiler ANT1: Η Αλίκη από τι φαίνεται ησυχία δεν θα βρει στην σειρά Ήλιος καθώς από την αρχή κιόλας της σεζόν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει δεν έχουν τέλος. Ποια γυναίκα θα εισβάλλει στην σειρά Ήλιος κάνοντας κόλαση την ζωή της Αλίκης;

Ήλιος Spoiler ANT1 – Η Ιωάννα απειλεί την Αλίκη

Η Ιωάννα, την οποία θα υποδυθεί η Εβελίνα Παπούλια εισβάλει την σειρά Ήλιος προκαλώντας αναταραχή στην ζωή και την καθημερινότητα της Αλίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού MYtv, η Αλίκη στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα ερευνήσει μια υπόθεση που θα θέσει την ζωή της σε θανάσιμο κίνδυνο. Η ίδια θα πάρει δείγμα από το νερό ενός ποταμού με σκοπό να το δώσει σε ειδικούς να το εξετάσουν για να δουν αν είναι μολυσμένο.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Και…«κερατάς» και «δαρμένος» ο Στάθης!
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Και…«κερατάς» και «δαρμένος» ο Στάθης!

Αυτό θα αναστατώσει τους ιδιοκτήτες ενός εργοστασίου της περιοχής, οι οποίοι δεν είναι και τόσο «καθαροί» και έντιμοι σαν άνθρωποι. Η Ιωάννα η οποία είναι η νομική σύμβουλος του εργοστασίου επισκέπτεται την Αλίκη. Σκοπός της να την παραπλανήσει λέγοντας την να σταματήσει να ασχολείται με την συγκεκριμένη υπόθεση για το καλό της.

Ήλιος Spoiler ANT1 – Θανάσιμος ο κίνδυνος για την Αλίκη

Η Αλίκη δεν σταματάει. Θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να φτάσει την κατάσταση στα άκρα. Οι ιδιοκτήτες του εργοστασίου χάνουν τον ύπνο τους καθώς ευθύνονται αυτοί σε ένα μεγάλο ποσοστό για την μόλυνση του ποταμού. Η Ιωάννα να φτάνει να την απειλεί ακόμα και για την ζωή της. Έτσι η Αλίκη θα βρεθεί ξανά στο στόχαστρο στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος. Η ζωή της θα βρεθεί ξανά σε θανάσιμο κίνδυνο.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Δήμητρα προσπαθει να σώσει τον Στάθη!
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Δήμητρα προσπαθει να σώσει τον Στάθη!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24