Γρηγόρης Αρναούτογλου της έθεσε αρκετές ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική και επαγγελματική της ζωή...

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν στο The 2night Show η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία εκτός των άλλων μίλησε και για το GNTM και την Βίκυ Καγιά.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της έθεσε αρκετές ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική και επαγγελματική της ζωή και έτσι αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο «Βίκυ Καγιά». Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε πως δεν κρατά κακίες και πως όσα έγιναν ανήκουν στο παρελθόν

Τι είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το GNTM και την Βίκυ Καγιά

«Ποτέ δεν είπα ότι δεν συμπαθώ κάποιον. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Ζούμε σε μία μικρή χώρα και δουλεύουμε σε έναν μικρό χώρο. Γιατί με ρωτάτε; Αφού ξέρετε ποια είναι η αλήθεια. Κλείνω ένα θέμα που δεν δημιούργησα και ποτέ δεν με αφορούσε. Επί επαγγελματικού με πλήγωσε το θέμα του GNTM επί προσωπικού δεν κρατάω κακίες μπαίνω στη θέση του άλλου γιατί μπορεί να φερθούμε με τρόπο που δεν θα έπρεπε».

«Άντεχα και περισσότερο στο GNTM, είμαι επαγγελματίας, και κάνω τη δουλειά μου 100%. Είμαι ένα κορίτσι που μου δόθηκε μία ευκαιρία και την άρπαξα από τα μαλλιά».

«Όταν με ενοχλεί κάποιος, θέλω να το λέω στον ίδιο».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου αν αυτό συνέβη και με τη Βίκυ Καγιά, η παρουσιάστρια του Style me up είπε: «Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία, δεν είχα ποτέ το περιθώριο γενικά».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24