«Ο Θρύλος πάντα πρώτος, με δόρυ τη Θύρα 7, προχωράει για το 47ο πρωτάθλημα», έγγραψαν σχετικά στην ανακοίνωση...

Κεκλεισμένων των θυρών χθες στο Καραϊσκάκη. Γιατί; Διότι στον Ολυμπιακό επιβλήθηκε μια ποινή τόσο-όσο προκειμένου να μην μπορεί να κάνει πολλά. Ακόμα και με αυτό το τρόπο εξέθεσε πολύ κόσμο ο Ολυμπιακός.

Η Θύρα 7 φυσικά δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει σε αυτό τον λυσσαλέο πόλεμο που δεχόμαστε…

Μετάλλαξη Όμικρον: Εντοπίστηκε στην Κρήτη το πρώτο κρούσμα
Μετάλλαξη Όμικρον: Εντοπίστηκε στην Κρήτη το πρώτο κρούσμα

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η σημερινή ΝΙΚΗ του Ολυμπιακού είναι μεγάλης σημασίας! Όχι γιατί κέρδισε τον ΚΟΜΠΑΡΣΟ και νάνο του ελληνικού αθλητισμού! Δεν υπάρχει αντίπαλος για τον ΘΡΥΛΟ στην Ελλάδα! Είναι σημαντική γιατί δεν πέρασε η πουστι@ της βρόμικης συμμαχίας!

Αυτής που μας ΕΣΤΗΣΕ και στέρησε με άδικο τρόπο στην ομάδα την βοήθεια του κόσμου της, με την παγκόσμια πρωτοτυπία να τιμωρηθούμε κεκλεισμένων των θυρών για τον ΚΑΠΝΟ από τα καπνογόνα ( ενώ δεν έπεσε ούτε ένα στο γήπεδο, ούτε υπήρξαν επεισόδια).

ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ στην προσπάθεια σας να δημιουργήσετε εσωστρέφεια στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ απέδειξε πως και έτσι σας ΝΙΚΑΕΙ και προσαρμόζεται σε κάθε μαγείρεμα σας!

Ο ΘΡΥΛΟΣ πάντα ΠΡΩΤΟΣ, με δόρυ και ασπίδα του την ΘΥΡΑ 7 προχωράει για το 47 πρωτάθλημα! Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.ΖΗΤΩ Η ΘΥΡΑ 7.

Υ.Γ Η ομάδα συνώνυμο του κόμπλεξ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ όταν περνά τα διόδια των Μαλγάρων στον δρόμο της για τον ΠΕΙΡΑΙΑ, είναι σαν ένα τρένο που ΕΚΤΡΟΧΙΑΖΕΤΑΙ…

Είναι όπως ο ναυαγός που πνίγεται στην θάλασσα….

Αυτή είναι η ιστορία σας, ΟΣΟ και να χτυπάτε τα πλήκτρα και να γεμίζετε σάλια το διαδίκτυο, οι σανοφάγοι οπαδοί της, όσο και να ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΤΕ τους βάζελους δημοσιογράφους που πληρώνει ο εξαφανισμένος πρόεδρος σας!»

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24