Ο Ολυμπιακός δε φαίνεται να κινείται έντονα για να εντάξει πάση θυσία παίχτη στη θέση «3» του ρόστερ του. Χωρίς όμως να αποκλείεται μια τέτοια εξέλιξη.

Ο Ολυμπιακός τη δεδομένη χρονική στιγμή στο υπάρχον ρόστερ του διαθέτει 5 ξένους καθώς ο Τάιλερ Ντόρσεϊ διαθέτει ελληνικό διαβατήριο οπότε δεν «πιάνει» θέση ξένου στην ομάδα. Αυτή η εξέλιξη δίνει στον Ολυμπιακό τη δυνατότητα ένταξης ενός ξένου παίκτη ακόμα σε περίπτωση που το επιθυμεί.

Κάτι τέτοιο δε φαίνεται να ισχύει ωστόσο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας φαίνεται να εμπιστεύεται και να στηρίζεται απόλυτα στις περιπτώσεις των Μακ Κίσικ και κώστα Παπανικολάου. Ειδικά ο δεύτερος εφόσον είναι υγιής δεν θα τίθεται καν θέμα ύπαρξης και 3ου παίχτη στην ίδια θέση, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς πως ακόμη και ο Σάσα Βεζένκοφ με τις κατάλληλες «αλχημείες» στη 5άδα θα μπορούσε να υπηρετήσει τη συγκεκριμένη θέση.

Euroleague: Κρίσιμο συμβούλιο στη Βαρκελώνη!
Euroleague: Κρίσιμο συμβούλιο στη Βαρκελώνη!

Οπότε δε φαίνεται στη ΚΑΕ Ολυμπιακός να «καίγονται» για την απόκτηση ενός παίκτη στη θέση «3», εκτός εάν  προκύψει μια περίπτωση την οποία οι ερυθρόλευκοι δεν θα γίνεται να αγνοήσουν. Το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, όπως επίσης και το NBA. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι βέβαιο ότι έχουν τις κεραίες τους σηκωμένες και σε περίπτωση που προκύψει μια ευκαιρία όπως αυτή που προαναφέραμε, δεν αποκλείεται «αυτός» ο παίκτης να πιάσει λιμάνι.

Προς το παρόν όμως ο Γιώργος Μπαρτζώκας κινείται, σχεδιάζει και βασίζεται στους Σακίλ Μακ Κίσικ και Κώστα Παπανικολάου, που αν είναι στα «καλα» τους δε θα έχει κάτι να φοβηθεί ο Έλληνας τεχνικός.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24