Η ψηφοφορία που σας έσωσε τι έγινε; Τότε ήταν καλή η ΕΣΑΠ;

Ακόμα μία μέρα δίχως να βαρεθούμε, αφού τα «συνεταιράκια» και η ομάδα της διαφθοράς φροντίζουν να μας βρίσκουν και πάλι δουλειά. Πάμε όμως να πούμε και μερικές αλήθειες;


Ο Παναθηναϊκός, ναι αυτός πολυαθλητικός σύλλογος ο οποίος δεν σταματάει να σαρώνει στους… υποβιβασμούς της Α2 στα Ερασιτεχνικά αθλήματα, ξαφνικά έβγαλε γλώσσα και βλέπει… φαντάσματα.

Η ομάδα της διαφθοράς σε όλα τα μήκη και τα πλάτη ενός γηπέδου πάει ΝΑ απαξιώσει και το Βόλεϊ. Θέλετε να απαξιώσετε και το Πόλο Ανδρών που ήρθατε χάσατε με 20+ ΓΚΟΛ διαφορά, ενώ είχαμε και την καθυστέρηση της αναμέτρησης επειδή από τον φόβο σας ξεχάσατε τα σκουφάκια σας!

Αυτό που προσπαθεί να κάνει συγκεκριμένα η «Πράσινη» δεν έχει προηγούμενο. Από την μία βγάζει εξώφυλλο και μας αποκαλεί «Χάρτινους», επειδή πήγε να γίνει το αυτονόητο, δηλαδή ο πρωτοπόρος και με διαφορά να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ όταν αποφάσισε η ΕΣΑΠ να παιχτεί το πρωτάθλημα βγήκε με πρωτοσέλιδα πάλι λέγοντας «Καρνάβαλο», τον κ. Παντελή Ταρνατόρο.

Αυτό που προσπαθεί είναι να κατονομάσει «άχρηστη την ΕΣΑΠ», δίχως φυσικά να έχει επιχειρήματα, αφού με βωμολοχίες ξέρει ο καθ’ ένας να κρίνει. Δηλαδή τι ακριβώς θέλετε ρε παλικάρια; Να μπει παύλα και να μην πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακό η να σας το δώσουμε στα χαρτιά, αφού αγωνιστικά έχετε απαξιωθεί από τον χάρτη;

Επειδή όμως έχετε μηδαμινή μνήμη η οποία δεν συγκρατεί πράγματα του παρελθόντος είμαστε εδώ να σας τα θυμίσουμε όλα, ώστε να δούμε τελικά αν η ΕΣΑΠ είναι όντως κακή και απαράδεχτη.

Την περίοδο 2012-2013 είχατε κερδίσει μία τεράστια μάχη για να μην πέσετε κατηγορία. Αυτή η μάχη έγινε με ψηφοφορία! Η ΕΣΑΟ τότε με ψήφους υπέρ, 3 κατά και 1 λευκό σας κράτησε στην κατηγορία. Έχετε να πείτε κάτι για αυτό; Εκείνη την χρονιά τερματίσατε για την ιστορία 10η πάνω από τον Μιλωνά (11ο) και τον Ηρακλή (12ο).

Να σας θυμίσουμε το τότε ρεπορτάζ:

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στην σημερινή… μάχη που διεξήχθη στην ΕΣΑΠ και που είχε ως έπαθλο την παραμονή στην Βόλεϊ Λιγκ. Οι «πράσινοι» με ψήφους 8 υπέρ, 3 κατά και 1 λευκό κατέλαβαν την 10η θέση, αφήνοντας τον Μίλωνα 11ο και τον Ηρακλή 12ο.

Φυσικά σε όλο αυτό το πανηγύρι την πλήρωσε ο Ηρακλής ο οποίος περίμενε απόφασης της ΕΕΑ αλλά η ΕΣΑΠ απέρριψε το αίτημα του με την αιτιολογία ότι θα αργούσα η απόφαση να βγει ακόμα και έξι μηνών!

Μετά απ όλο αυτό έχετε το θράσος ρε ΣΟΥΡΓΕΛΑ και μιλάτε; Τολμάτε εσείς να μιλάτε για Ερασιτέχνη που ο Ολυμπιακός σας έχει κάνει να βλέπετε εφιάλτες; Το φτύσιμο στην μούρη είναι το λιγότερο που σας αξίζει… ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ!

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης