Breaking news

#menoumeasfaleis, βγαίνουμε νικητές!

#menoumeasfaleis, βγαίνουμε νικητές!

Η προπαγάνδα μέσω SDNA καλά κρατεί! Πονάει πολύ τελικά το 50-0…

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει ένα απίστευτο σερί επί του Παναθηναϊκού το οποίο αγγίζει αυτή τη στιγμή το 50-0. Κάποιοι όμως δεν ικανοποιούνται και το θεωρούν «κλοπή», ενώ ψάχνουν να βρουν δράκους εκεί που δεν υπάρχουν. Η ξεφτίλα και η λασπολογία σε όλο της το μεγαλείο.


κατασκευή ιστοσελίδων
κατασκευή ιστοσελίδων

Τα κορίτσια μας στο Γυναικείο Βόλεϊ έκαναν μία απίστευτη κατάθεση ψυχής μέσα στον Αγ. Θωμά και επικράτησαν ΜΑΓΚΙΚΑ και ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ με 2-3 στο τάι μπρέικ του Παναθηναϊκού, σε μία αναμέτρηση που πάλι ψάχνουν φαντάσματα για να σπιλώσουν την νίκη από τις «ερυθρόλευκες». Μία νίκη που ήρθε μέσω ανατροπής στο τελευταίο 5ο σετ και που χάρισε την 50η συνεχόμενη νίκη στα ερασιτεχνικά μας τμήματα. Αυτό φυσικά κάποιους τους πόνεσε πολύ, όπως οπαδούς και δημοσιογράφους του τριφυλλιού, ενώ ακόμα πιο πολύ πόνεσε το site της «λάσπης» το SDNA.

Το παιχνίδι τελείωσε με έξαλλους πανυγιρισμούς  και παρ’ όλα αυτά τα αντικείμενα δεν έμελλε να μην πεταχτούν στον αγωνιστικό χώρο. Πως θα δείξουν την αντρίλα τους ορισμένοι. Αυτό είναι το ένα σκέλος. Το άλλο σκέλος είναι η προπαγάνδα και η ανυπαρξία μίας ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός να δεχτεί τη λέξη ήττα. Αν χάσει καθαρά ΠΟΤΕ δεν μιλάει και κρύβεται. Αν χάσει έστω και στο όριο δια μαγείας πάντα αδικείται. Αυτά μόνο οι πράσινοι φυσικά τα παθαίνουν. Να είναι εν ολίγοις η ομάδα που αδικείται πιο πολύ απ όλους. Ναι, όπως καταλάβατε όλοι στο κύκλο τους θέλουν να μας τρελάνουν και μάλλον από μαθηματικά δεν τα πηγαίνουν καλά. Στο σχολείο δεν πήγαιναν προφανώς και είχαν αποχή από το συγκεκριμένο μάθημα.

Το να βγαίνουν να λένε ότι το «ερυθρόλευκο» ρεκόρ είναι ψέμα, μόνο και μόνο αυτό τα λέει όλα. Τα εξηγεί όλα και φυσικά άμεσα παραδέχονται το πόσο μικρή ομάδα είναι. Να προσπαθούν να μειώσουν ένα ΘΡΥΛΙΚΟ ρεκόρ. Ακόμα και τις συνεχόμενες νίκες της ομάδας μας στο Μπάσκετ Γυναικών, ανακάλυψαν ομάδα σε συνεργασία με την ίδια της παραπληροφώρηση και τα αγαπημένα παιδιά του Παπαθεοδώρου ότι έχει 288 συνεχόμενες νίκες. Ναι, και όμως! Με βάση όσα λένε και αναφέρουν υπάρχει τέτοια ομάδα. Καταφαντασία φυσικά διότι στη πραγματικότητα δεν ισχύει τίποτα απολύτως!

Εδώ θα απαντήσουμε ότι το ρεκόρ όπως προσπαθούν να το σπιλώσουν ισχύει. Πρόκειται για Πανελλήνιες διοργανώσεις και όχι πρωταθλήματα Αττικής. Εν ολίγοις αναφερόμαστε στα πρωταθλήματα όπως Πόλο ανδρών,  Πόλο γυναικών,  Πινγκ Πονγκ,  Βόλεϊ ανδρών,  Βόλεϊ γυναικών,  Μπάσκετ Γυναικών που είναι πανελλήνιες διοργανώσεις . Εσείς πήγατε να βγάλετε άκυρο το ρεκόρ λόγο μιας τοπικής διοργάνωσης Αττικής.

Το ρεκόρ είναι 50-0 όσο και αν σας πονάει. Το παγκόσμιο ρεκόρ στο Μπάσκετ Γυναικών έχει ως έχει όσο και αν σας πονάει και αυτό. Εσείς αντί να ασχοληθείτε λοιπόν να φτιάξετε ομάδες, προσπαθείτε μέσα από την απραξία των προέδρων σας να κρύψετε τις αδυναμίες σας οι οποίες δεν είναι και λίγες. Να πούμε τι; Ότι όλα σας τα τμήματα έχουν πάει Α2; Τι απ’ όλα θέλετε να πούμε; Η να μιλήσουμε για τις «ψέφτικες» δηλώσεις αλλά και το δούλεμα που σας έχει ρήξη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Πάλι ξέχασε ότι παίζαμε ντέρμπι και δεν ήρθε γήπεδο.

Μιχάλης Κουντούρης είναι μόνο ένας! Δεν θα τον φτάσει ποτέ κανείς τους! Να παίζουμε με την Θήβα και εκείνος να είναι πλάι στην ομάδα μας. Να παίζουμε με τα Μελίσσια και εκείνος πάλι να είναι κοντά στην ομάδα μας.

Τα άλλα που λέτε είναι λόγια και τίποτα παραπάνω. Το ρεκόρ πονάει πολύ κόσμο και αυτό έχει είδη φανεί…

Διάβασε επίσης