Μετά την αποτυχία της ΕΠΟ να πάει τον τελικό Κυπέλλου στο εξωτερικό ή ακόμα και στην Κύπρο, η ίδια ξεκίνησε να παρακαλάει τον Αχιλλέα Μπέο.

Η ΕΠΟ μετά τη νέα «ξεφτίλα» με τον τελικό Κυπέλλου και το άκυρο που έφαγε από την κυπριακή αστυνομία για να διεξαχθεί στην Κύπρο, κάνει… κωλοτούμπα και απευθύνεται ξανά στον Αχιλλέα Μπέο για το Πανθεσσαλικό.

Ο Τάκης Μπαλτάκος μπορεί να διατυμπάνιζε ότι ο τελικός θα γίνει στο εξωτερικό και να έβγαλε και ανακοίνωση ότι θα γίνει στην Κύπρο, όμως τελικά έκανε μια τρύπα στο νερό και ψάχνει να βρει λύση, στέλνοντας επιστολή στον Δήμαρχο Βόλου.

Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ αναμένεται να στείλει επιστολή, με σκοπό να αλλάξει γνώμη στον Αχιλλέα Μπέο και να δεχτεί να γίνει ο τελικός στον Βόλο. Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμαρχος της πόλης της Μαγνησίας έχει ξεκαθαρίσει σε δηλώσεις του πριν μερικές μέρες ότι είναι αρνητικός να παραχωρήσει το Πανθεσσαλικό για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η προκήρυξη του Κυπέλλου ορίζει πως στο ενδεχόμενο που είναι φιναλίστ ομάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης είναι να γίνει είτε στο Πανθεσσαλικό είτε στο εξωτερικό.

 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24