Η γη της Ελιάς - Στόχος του Αλέξη ο Χρίστος: «Η Γη της Ελιάς» συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Δείτε τις εξελίξεις, πριν από αυτές παίξουν στην τηλεόραση...

Η γη της Ελιάς – Στόχος του Αλέξη ο Χρίστος: Η σειρά του MEGA TV είναι έτοιμη για τεράστιες ανατροπές. Τι θα δούμε στην οθόνη μας;

Τι θα δούμε και θα μας καθηλώσει στην τηλεόραση; Όλες οι απαντήσεις παρακάτω. Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι  ότι δεν σταματάνε οι συγκρούσεις. Ανατροπή στην ανατροπή θα έχουμε….

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Φίλιππος παίρνει την καραμπίνα και… θερίζει!
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Φίλιππος παίρνει την καραμπίνα και… θερίζει!

Επόμενα επεισόδια 8 έως 12 για τον Β’ Κύκλο

Η γη της Ελιάς Spoiler: Τι θα δούμε; 

«Απρόσμενες αφίξεις, μεγάλες αποκαλύψεις, οργισμένες αντιδράσεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια (8 έως 12 στον Β’ Κύκλο) στη «Γη της Ελιάς». Δείτε περιλήψεις και φωτογραφίες των επεισοδίων.»

✔ Καταδιώξεις χωρίς αποτέλεσμα

✔ Η Αθηνά τα βρίσκει σκούρα στη φυλακή

✔ Στόχος του Αλέξη ο Χρίστος

Όσα θα δούμε από την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου | Στόχος του Αλέξη ο Χρίστος

Ραγδαίες εξελίξεις και απρόσμενα γεγονότα αναστατώνουν τους ήρωες στα επόμενα επεισόδια (154-158) στη «Γη της ελιάς». Δείτε περιλήψεις και φωτογραφίες παρακάτω.

Επεισόδιο 8 – Β’ κύκλος (Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου)

Η Μυρτάλη αφήνεται στον έρωτα του Αλέξη του άλλοτε εχθρού της. Η Μυρτάλη εξομολογείται στην Μαρίνα η οποία αντιδρά έντονα θεωρώντας πως η φίλη της λειτουργεί απερίσκεπτα και οι δυο τους μαλώνουν άσχημα.

Η έρευνα γύρω από τους θανάτους της Βιολέτας και της Νάντιας συνεχίζεται με τον Κουράκο να προειδοποιεί το Λυκούργο πως κολυμπάει σε επικίνδυνα νερά και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Ο Στάθης και η Εύα βρίσκονται σε σύγκρουση με τα προβλήματα της συγκατοίκησης να μην έχουν τέλος. Μια νέα κοπέλα η Ράινα που είναι από την Βουλγαρία εμφανίζεται στο κλαμπ και ζητάει δουλειά ενώ ο Κουράκος δίνει εντολή στο Στράτο να αρχίσουν διακριτικά έρευνα για το συγκεκριμένο μαγαζί…

Επεισόδιο 9 – Β’ κύκλος (Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου)

Η δική της Αθηνάς συνεχίζεται με τους μάρτυρες υπεράσπισης. Η κατάθεση της Μαργαρίτας και της Μαρίας συγκινούν το ακροατήριο αλλά και την ίδια την Αθηνά. Το ηθικό της Αθηνάς πέφτει συνεχώς καθώς οι συγκρατούμενές της, της κάνουν τη ζωή κόλαση.

Ο Άρης δέχεται να μπει στο ψηφοδέλτιο που ετοιμάζει ο Δημοσθένης ενώ ο Πότης φλερτάρει με το συνδυασμό του Ισίδωρου. Η Εύα συνειδητοποιεί πως κυκλοφορεί μία άσεμνη αφίσα της και γίνεται έξαλλη. Τα συναισθήματά της Μυρτάλης για το Χρήστο και τον Αλέξη είναι μπερδεμένα.

Το δίλημμα μεγαλώνει και εκείνη δείχνει να μην ξέρει τι ακριβώς θέλει. Η Εύα κάνει μήνυση κατ’ αγνώστων για την επίμαχη αφίσα και είναι σίγουρη ότι υπεύθυνη για την κυκλοφορία της είναι η Αρετή.

Ενώ η δική βρίσκεται σε εξέλιξη ο Λυκούργος πηγαίνει μαζί με την Μαργαρίτα στο ελαιοτριβείο του Ιάκωβου και εκεί βρίσκουν κρυμμένο το όπλο του Ιπποκράτη που είχε βρει η Αθήνα πριν από την δολοφονία του Δημήτρη. Η αδερφή του Δημήτρη πληρώνει ψευδομάρτυρα ο οποίος καταθέτει στην δίκη δυσχεραίνοντας πάρα πολύ την θέση της Αθηνάς.

Επεισόδιο 10 – Β’ κύκλος (Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου)

Ο Αλέξης αισθάνεται μίσος για τον Χρήστο και βρίσκεται σε μεγάλη αναταραχή. Η Αρετή δανείζεται χρήματα από την Ασπασία και τα δίνει στο Θανάση για την επένδυση που σχεδιάζει.

Η Ράινά πιάνει δουλειά στο κλαμπ και κλέβει την παράσταση από τις υπόλοιπες κοπέλες. Ο Ισίδωρος προσπαθεί να πείσει την Ιουλία να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο της ενώ ο Γιώργης συνεχίζει να είναι αδιάφορος μαζί της.

Ο Αλέξης παλεύει ανάμεσα στην ψύχωση που έχει με την Μυρτάλη και την συμπάθεια που τρέφει για τον Χρήστο με αποτέλεσμα να θολώνει το μυαλό του κάθε φορά που τους βλέπει. Η Ράινά πιάνει δουλειά στο κλαμπ και ξεκινά τις κοινωνικές επαφές στο χωριό.

Η Μαρίνα πιέζει την Μυρτάλη να λογικευτεί. Η Ισμήνη βλέπει κατά λάθος το βίντεο της δολοφονίας και ζητά εξηγήσεις από το Λυκούργο ο όποιος αναγκάζεται να της πει την αλήθεια. Η Κατερίνα, μία φίλη της Στέλλας επικοινωνεί μετά από καιρό με την Χάιδω.

Πανικός επικρατεί στην οικογένεια Βρεττάκου όταν η μικρή Αγγελική πλησιάζει την πισίνα χωρίς σωσίβιο κινδυνεύοντας να πέσει Η βαλλιστική εξέταση του όπλου του Ιπποκράτη ίσως αλλάξει την πορεία της υπόθεσης αλλά ο Λυκούργος φαίνεται να μην υπολογίζει ιδιαίτερα σε αυτήν.

Επεισόδιο 11 – Β’ κύκλος (Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου)

Η αποκάλυψη πως η Ασπασία έβαλε χέρι στο χρηματοκιβώτιο του Δημοσθένη προκαλεί την οργή του. Την προσβάλλει και μετά την διώχνει απ’ το σπίτι. Στο μεταξύ η Αρετή σοκάρεται από την είδηση του γάμου του Στέφανου με την Ελένη στην Ισπανία.

Ο Αλέξης καταφέρνει να κλείσει ραντεβού με την Μυρτάλη αλλά την τελευταία στιγμή εκείνη του το ακυρώνει για να συναντηθεί με το Χρήστο με αποτέλεσμα εκείνος να τρελαθεί από ζήλεια και θυμό. Η Ιουλία καλεί τον Στάθη για καφέ και ο Κουράκος τον βλέπει να μπαίνει στο σπίτι.

Η Αρετή έχει αρχίσει να γλυκαίνεται από την μελλοντική συνεργασία με το Θανάση και την σχέση της μαζί του όμως εκείνος έχει κρυφή ατζέντα και παράλληλα πλευρίζει και την Αναστασία.

Η Μαργαρίτα η οποία ενημερώνεται για αυτή την εξέλιξη την συμβουλεύει να προσέχει. Η Αντιγόνη εκμυστηρεύεται στην Ισμήνη ότι ζηλεύει τη Μαρίνα και την σχέση που έχει δημιουργήσει με τη μικρή Αγγελική.

Επεισόδιο 12 – Β’ κύκλος (Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου)

Η Ιουλία και ο Στάθης πίνουν καφέ και συζητούν για την πορεία που έχει πάρει η ζωή τους. Ο Κωσταντίνος πολιορκεί την Ισμήνη αλλά εκείνη δε δείχνει διατεθειμένη να γυρίσει κοντά του. Η Αλκμήνη δέχεται να συγκατοικήσει με την Ραινα και να μετακομίσει στο σπίτι της.

Ο Κωσταντίνος παραξενεύεται από την εμμονή του Δημοσθένη να καταθέσει υπέρ της Αθηνάς και σύντομα καταλαβαίνει πως λειτουργεί βάση κάποιου σχεδίου. Η Ράινά αρχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της στο χωριό και συστήνεται στο Στάθη και την Αρετή.

Η Άννα και ο Λεωνίδας καταφέρνουν να απομονωθούν στο σπίτι της Ευτυχίας αλλά η βραδιά δεν θα κυλήσει όπως σχεδίαζαν. Την ίδια απογοήτευση νιώθει και η Μυρτάλη οποία συνεχίζει να αισθάνεται παραμελημένη από το Χρήστο.

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης ΤσαρούχαςΑντιγόνη ΚουλουκάκουΤάσος ΙορδανίδηςΔώρα ΧρυσικούΈλενα ΧριστοφήΠανίκος ΠηλάληςΙφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος ΜουμούρηςΑντωνία ΧαραλάμπουςΑλέξανδρος ΜαρτίδηςΙφιγένεια ΠιερίδουΜανώλης ΚλωνάρηςΣτέφανη ΧαραλάμπουςΓιάννης ΚρητικόςΑλέξανδρος ΣκουρλέτηςΑντιγόνη ΝεοφύτουΣπύρος ΝικολαΐδηςΉβη ΝικολαΐδουΘοδωρής Μπουρδέκας

και οιΣτέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

Οι εξελίξεις τρέχουν, δεν σταματάνε και αυτό που θα ακολουθήσει σίγουρα δεν θα το περιμένουμε. Μείνετε συντονισμένοι και θα έρθουν τα πάνω κάτω…

Κάντε ένα Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube (Κλικ Εδώ) για να μαθαίνεται πρώτοι όλες τις εξελίξεις…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Για ποια γυναίκα αφήνει τη Μυρτάλη ο Αλέξης;
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Για ποια γυναίκα αφήνει τη Μυρτάλη ο Αλέξης;
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24