Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Ανέστης, ο αδίστακτος βοηθός του Δημήτρη, θα καταφέρει να φτάσει στα όριά της την Ευτυχία, στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Έχει αποδείξει πως είναι ένας από τους χαρακτήρες που είναι διατεθειμένος να ξεπεράσει τα όρια.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Ανέστης χτυπάει την Ευτυχία και εκείνη τον μαχαιρώνει

Οι δολοφονικές του τάσεις έχουν σταθεί η αφορμή για να βρεθεί σε πολύ άσχημη κατάσταση η Μυρτάλη. Οι οδηγίες που δέχεται από τον Δημήτρη, τον καθιστούν συνένοχο σε κάθε αποτρόπαια πράξη.

Η γη της ελιάς: Άλλαξε την διαθήκη, αλλά η αλήθεια διαφέρει…
Η γη της ελιάς: Άλλαξε την διαθήκη, αλλά η αλήθεια διαφέρει…

Ο Ανέστης, είναι ο «αρχηγός» του ελαιώνα των Βρεττάκων. Άξεστος, βίαιος και «κόλακας» όταν και όπου πρέπει. Σε συνεργασία με τον Δημήτρη, κλέβει λάδι από τους Βρεττάκους κάτω από τη μύτη τους και έχει ανοίξει το δικό του «μαγαζάκι» μέσα στην εταιρεία.

Στη σύζυγό του, την Ευτυχία, συμπεριφέρεται με τον χειρότερο τρόπο. Όλα αυτά, μέχρι η Ευτυχία να βάλει τέλος στον εφιάλτη που βιώνει.

Ένα βράδυ, όπως όλα τα άλλα, ο Ανέστης θα γυρίσει σπίτι του πιωμένος. Χωρίς να καταλαβαίνει τί γίνεται γύρω του, θα δείξει για ακόμη μια φορά τον σκληρό του εαυτό στην Ευτυχία.

Οι προσβολές θα ξεκινήσουν. Ο Ανέστης, μεθυσμένος, θα χτυπήσει την Ευτυχία, η οποία θα ψάξει τρόπο για να γλιτώσει από αυτή την εφιαλτική κατάσταση, στην γη της ελιάς. Ασυναίσθητα, θα πιάσει το μαχαίρι και θα τον τραυματίσει πάρα πολύ σοβαρά.

Η επόμενη μέρα θα είναι κρίσιμη για όλους. Η Ευτυχία, θα είναι τρομοκρατημένη μετά από αυτό το συμβάν. Ο Ανέστης θα πατήσει πάνω σε αυτό, για να την κρατήσει στο χέρι. Εκεί που πίστευε πως ο εφιάλτης της τελείωσε, τώρα ξεκινά…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24