Η Γη της Ελιάς Spoiler: Τραγικές καταστάσεις στη Γη της Ελιάς με τις ανατροπές να μην έχουν τελειωμό. Ανατροπές συνεχώς...

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση. Έρχεται το φθινόπωρο στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Η Μυρτάλη γυρίζει σπίτι της – Ανακαλύπτουν το μυστικό της διαθήκης!

Στα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Η γη της ελιάς» θα δούμε τον Στέφανο με τη Μυρτάλη να ζουν ευτυχισμένες στιγμές και να κάνουν όνειρα για τον μέλλον, όταν ξαφνικά η Μυρτάλη αρρωσταίνει, μεταφέρεται στο νοσοκομείο και η αγωνία για τη ζωή της «χτυπάει κόκκινο».

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη χρεοκοπεί, ζητά βοήθεια από τον Ισίδωρο, αλλά…
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη χρεοκοπεί, ζητά βοήθεια από τον Ισίδωρο, αλλά…

H υγεία της Μυρτάλης είναι πολύ εύθραυστη μετά από πνευμονία που την ταλαιπωρεί μέρες. Ο Στέφανος ανησυχεί πολύ και συνεχώς βρίσκεται στο πλευρό της: «Σε παρακαλώ, έλα να πάμε στο νοσοκομείο, δεν βλέπεις ότι γίνεσαι χειρότερα;» της λέει, αλλά η Μυρτάλη δεν θέλει: «Δεν χρειάζεται, θα μείνω εδώ, θα πάρω τα φάρμακά μου και θα μου περάσει», τον καθησυχάζει. Το περιοδικό Tivi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ…

Τα πράγματα δείχνουν άσχημα

Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά και η πνευμονία όσο πάει και γίνεται χειρότερα, ενώ ο Στέφανος έχει αρχίσει να τρελαίνεται, ενώ αποφασίζει να μη μείνει με σταυρωμένα τα χέρια αφήνοντας τη Μυρτάλη να ταλαιπωρείται. Ετσι, γι’ άλλη μια φορά ειδοποιεί την Αντιγόνη: «Σε παρακαλώ έλα να την δεις, δεν πάει καθόλου καλά» της λέει.

Η υγεία της Μυρτάλης συνεχίζει να επιδεινώνεται και η Αντιγόνη την πιέζει να πάνε στο νοσοκομείο: «Δεν ακούω τίποτα. Στο σπίτι δεν αντιμετωπίζεται αυτή η Κατάσταση. Στέφανε, ετοιμαστείτε, θα την πάμε στο νοσοκομείο». Ο Στέφανος ειδοποιεί και την Ιουλία για την κατάσταση: «Ερχομαι αμέσως, Στέφανε. Επρεπε να με είχες ειδοποιήσει νωρίτερα», του λέει και τρέχει στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο η Μυρτάλη

Και οι δύο μαζί βρίσκονται δίπλα στη Μυρτάλη, η οποία παλεύει να ανακάμψει από την πνευμονία. Μέσα σε όλα αυτά και την αγωνία για τη ζωή της κοπέλας συμβαίνει και κάτι ακόμα δυσάρεστο στο νοσοκομείο. Η Αρετή πηγαίνει στο νοσοκομείο για να κανονίσουν για το δικό της χειρουργείο και βλέπει τον Στέφανο να μιλά με την Ιουλία, όπου γίνεται χαμός. Ο Στέφανος έρχεται και πάλι σε σύγκρουση με τη μητέρα του, ενώ η Ιουλία προσπαθεί να μην έρθει σε επαφή μαζί της.

Στο μεταξύ οι μέρες περνάνε και κατάσταση της υγείας της Μυρτάλης αρχίζει να βελτιώνεται.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Κοπέλα δείχνει ότι έχει ξεπεράσει τα χειρότερα κι επιτέλους γυρίζει σπίτι της…

Η Αθηνά τους τρομοκρατεί με την απόφαση της

Η Αναστασία αποκαλύπτει στον Ιάκωβο Πως η Αθηνά σκοπεύει να μεταβιβάσει το μισό μερίδιό της από την περιουσία των Βρεττάκων στη Μυρτάλη: «Την άκουσα με ίδια μου τα αυτιά που το έλεγε στην κυρία Μαργαρίτα. Αλήθεια, θα δώσει τα μισά από αυτά που της άφησε ο Ιπποκράτης στη Μυρτάλη;», τον ρωτάει.

Ο Ιάκωβος μεταφέρει το νέο στην Ιουλία κι αυτή, με τη σειρά της, απαιτεί από τον Ισίδωρο και τον Μάνο να κάνουν το ίδιο: «Καλά, με κοροϊδεύετε; Εδώ η Αθηνά που είναι μια ξένη θα δώσει το μισό μερίδιο στη Μυρτάλη, δεν θα ακολουθήσετε εσείς το παράδειγμά της;», τους λέει και απαιτεί να μεταβιβάσουν ένα μερίδιο από το ποσοστό της επιχείρησης στη Μυρτάλη.

Ο Ιάκωβος ψάχνει ξανά για την διαθήκη

Η προσπάθειά της, όμως, είναι μάταιη, καθώς δεν δείχνουν διατεθειμένοι να χάσουν κάτι από τα κεκτημένα τους: «lουλία, τα έχουμε πει αυτά. Αλλο η συγγένεια και άλλο η δουλειά. Η επιχείρηση θα μείνει όπως είναι. Τελείωσε», της ξεκαθαρίζει.

Η Ιουλία μεταφέρει τη συζήτηση που είχαν στον Ιάκωβο, οποίος δείχνει κάτι να μην του αρέσει. Η αντίδραση του Ισίδωρου και του Μάνου τον βάζει σε υποψίες και τον οδηγεί να ψάξει εκ νέου το θέμα της διαθήκης του Ιπποκράτη.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Δήμητρα… «χαρακώνεται» για τον Στάθη, αλλά…
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Δήμητρα… «χαρακώνεται» για τον Στάθη, αλλά…
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24