Εντάσεις μεταξλυ Κουράκου, Ανέστη και Ιάκωβου στην σειρά «Η γη της ελιάς»...

Ιάκωβος Η Γη της Ελιάς Spoiler: Τους Ξεσκεπάζει για το Μαγείρεμα! Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση. Έρχεται το φθινόπωρο στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση ετοιμάζεται να ζωντανέψει στη μικρή οθόνη. Από το φθινόπωρο, στο MEGA.

Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Χάιδω τα βρίσκουν – Καφέ μαζί οι συμπεθέρες…
Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Χάιδω τα βρίσκουν – Καφέ μαζί οι συμπεθέρες…

Η τριάδα των τηλεοπτικών επιτυχιών, Αντρέας Γεωργίου – Βάνα Δημητρίου – Κούλλης Νικολάου, ταξίδεψε στη Μάνη και το Σούνιο για τη νέα καθημερινή σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς».

Η γη της Ελιάς, συναρπαστικές εξελίξεις…

Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00, στο Mega.

Η Αρετή κάνει την εγχείρηση και έχει δίπλα της τα παιδιά της και τον άντρα της, που αποφασίζει πλέον να μείνει μαζί της. Η Μυρτάλη προχωράει την επιχείρηση, ενώ ο Αλέξης βγαίνει από το ψυχιατρείο έχοντας κάνει μια νέα σχέση.

Ο Λυκούργος και ο Φίλιππος αναγκάζονται από ένα δυσάρεστο γεγονός να έρθουν κοντά με τη Χάιδω, η οποία ανοίγει νέα μέτωπα, ακόμα πιο επικίνδυνα.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας στη σειρά του Mega, Η γη της ελιάς.

  • Ο Ιάκωβος Η γη της ελιάς spoiler: Δεν σταματάει να σκαλίζει το θέμα της διαθήκης
  • Η Χάιδω αρρωσταίνει και στο πλευρό της επιστρέφουν ο Φίλιππος και ο Λυκούργος
  • Ο Κουράκος υποπτεύεται τον Ανέστη για το λάδωμα του βοηθού του

H Μαρία εμφανίζεται στη Μάνη, όπου περνά ανέμελες στιγμές. Για Κακή της τύχη, όμως, πέφτει πάνω στον Λυκούργο. Η Αθηνά και η Μαργαρίτα κάνουν τις συστάσεις παρουσιάζοντάς τη με ψεύτικο όνομα, ωστόσο ο Λυκούργος πιστεύει πως κάπου την έχει ξαναδεί…

Λίγο αργότερα ο Δημήτρης προσπαθεί να πείσει την Αθηνά: «Μην κάνεις καμία βλακεία και μεταβιβάσεις το 25% της επιχείρησης στη Μυρτάλη», την προειδοποιεί, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη.

Η Χάιδω δέχεται επίθεση στο σπίτι της

Ο Στάθης παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί μακριά από την Ιουλία, ενώ πλησιάζει η επέμβαση της Αρετής. Ο Ιάκωβος, από την άλλη, κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να φέρει πιο κοντά την Iουλία και τον αστυνόμο Κουράκο.

Η Βασιλική νιώθει έντονη αδιαθεσία Και φοβάται ότι μπορεί να χάσει το μωρό, ενώ η Αρετή αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι ερωτικό έχει προκύψει στη ζωή της κόρης της: «Αστα αυτά. Εδώ μου μυρίζει άντρας και μου το κρύβεις. Λέγε ποιός είναι», την ενθαρρύνει.

Την ίδια στιγμή ο Ιάκωβος σκαλίζει εκ νέου το θέμα της διαθήκης, επικοινωνεί με γραφολόγο και δίνει ξανά τη διαθήκη για συσχετισμό.

Στο μεταξύ η Χάιδω παλεύει να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Λυκούργο, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος: «Ούτε από μακριά, Χάιδω. Αρκετά μαζί σου», της ξεκαθαρίζει και αυτή καταλαβαίνει ότι ο Λυκούργος θα αργήσει να της ξαναμιλήσει.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Χάιδω δέχεται μια απροσδόκητη κι άκρως απειλητική επίθεση μέσα στο σπίτι της. Κάποιοι την έχουν βάλει στόχο, τουλάχιστον να την τρομοκρατήσουν για αρχή.

Ο Στάθης διώχνει την Ιουλία από κοντά του

Ο Στάθης, με βαριά καρδιά, λέει στην Ιουλία: «Είχες δίκιο, δεν ήταν γραφτό να είμαστε μαζί. Ιουλία, ξέχασέ με και συνέχισε τη ζωή σου. Πρέπει να τη φτιάξεις, μη μείνεις άλλο έτσι, εγώ δεν πρόκειται να χωρίσω ποτέ με την Αρετή».

Την ίδια στιγμή η Ισμήνη αποκαλύπτει στον πατέρα της: «θέλω να ξέρεις ότι ο Κωνσταντίνος με βοήθησε για να βρεθεί η μου», ο Λυκούργος όμως της εφιστά την προσοχή λέγοντάς της: «Δεν ξέρω, θέλω να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, ακούγονται διάφορα γι’ αυτόν και τις δραστηριότητές του».

Ο Λυκούργος, επίσης, θυμάται ότι η γυναίκα που είδε μαζί με τη Μαργαρίτα και την Αθηνά είναι η Μαρία Αναγνώστου, η οποία καταδικάστηκε, πριν από πολλά χρόνια, για τη δολοφονία του εραστή της.

Στο μεταξύ ο Κουράκος υποπτεύεται ότι ο Ανέστης προσπάθησε να «λαδώσει» τον καινούριο του βοηθό, τον Στράτο, και αναζητά τρόπο για να τον παγιδέψει.

Παράλληλα η Χάιδω συνειδητοποιεί πως το καρτέλ ναρκωτικών ευθύνεται για τον θάνατο του Πέτρου και της Στέλλας και φοβάται ότι έχει μπει και η ίδια στο στόχαστρο.

Την ίδια ώρα η Αννα συμβουλεύει φιλικά τον Πότη: «Τι περιμένεις; Αφού σου αρέσει η Ευτυχία να τη διεκδικήσεις ανοιχτά, να της το πεις», τον προτρέπει, αλλά εκείνos δεν βρίσκει το κουράγιο: «Δεν μπορώ, ρε Αννα. Ντρέπομαι, κόβονται τα πόδια μου όταν τη βλέπω», της ομολογεί.

Ωστόσο η Αννα θα έχει μια δυσάρεστη εξέλιξη, το ίδιο και η Ευτυχία, καθώς μπαίνουν στο στόχαστρο του Ανέστη που βάζει σκοπό της ζωής του να τις πετάξει έξω από τη δουλειά στους ελαιώνες.

Ο Αποστόλης ανακαλύπτει την κλεψιά του Δημήτρη

Η Μαργαρίτα μετρά τις μέρες για την επιστροφή τού Αλέξη, ενώ εκείVoς της εξομολογείται: «Γνώρισα μια κοπέλα εδώ. Είχε έρθει ως επισκέπτρια και γνωριστήκαμε. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πολύ και εκείνη δείχνει να με θέλει». Αποφεύγει, όμως, να της αναφέρει πως η Μάρθα του θυμίζει έντονα την Μυρτάλη.

Στο μεταξύ ο Φίλιππος βάζει έναν φίλο να του βρει σπίτι στην Αθήνα, για να το σκάσει άμεσα από τη Μάνη με τη Βασιλική, ενώ η Μυρτάλη με την Αθηνά συζητούν την πρότασή της να της μεταβιβάσει το 25% της περιουσίας.

Ο Ανέστης απολύει την Αννα και την Ευτυχία, μπροστά σε όλους τους εργάτες, με την Αννα να του κάνει επίθεση άνευ προηγουμένου, ενώ ο Αποστόλης ανακαλύπτει ότι κάποιος κλέβει λάδι: «Εχουμε πρόβλημα. Εδώ έχει γίνει μεγάλη ζημιά. Κάποιος από εδώ μέσα μας κλέβει το λάδι. Λείπουν αρκετές ποσότητες», ενημερώνει την Αθηνά.

Η Μαργαρίτα μένει άφωνη όταν ο Ιάκωβος της αποκαλύπτει με ποιο τρόπο θέλει να βοηθήσει τους άστεγους της περιοχής, ενώ ο Κωνσταντίνος μαθαίνει ότι ο Ιάκωβος προσέλαβε γραφολόγο για να εξετάσει την εγκυρότητα της διαθήΚης και το λέει στον Ισίδωρο, ο οποίος ανησυχεί πολύ μ’ αυτή την εξέλιξη.

Η στιγμή του χειρουργείου της Αρετής φτάνει. Το χειρουργείο γίνεται και γιατρός ενημερώνει την οικογένεια Καπερνάρου: «Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, αλλά θα χρειαστεί ακόμα μεγάλος αγώνας από μέρους της Αρετής μέχρι να αποκατασταθεί η κίνηση στα πόδια της».

Ο Μάνος ζητά από τον Ανέστη να ξαναπροσλάβει την Ευτυχία και την Αννα κι εκείνος αναγκάζεται να συμφωνήσει, ενώ η Μυρτάλη αποφασίζει να χρησιμοποιήσει το εμπορικό σήμα των Βρεττάκων στη νέα εταιρεία καλλυντικών που ετοιμάζει με την Ισμήνη, κάτι που θα την οδηγήσει σε ακόμα μια σύγκρουση με την οικογένειά της.

Ο Κωνσταντίνος ζητά σε γάμο την Ισμήνη

Η Χάιδω αντιμετωπίζει λιποθυμικό επεισόδιο και η Μαργαρίτα την που γαίνει στη γιατρό, ενώ παράλληλα η Μαργαρίτα παίρνει τηλέφωνο τον Φίλιππο: «Η μητέρα σου δεν είναι καλά. Επεσε λιπόθυμη, έλα στη γιατρό», του λέει και ο Φίλιππος τρέχει κοντά της.

Ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Ισμήνη και της ζητά να παντρευτούν, ενώ ο Αποστόλης ανακαλύπτει την κρυψώνα με τα λεφτά της Αννας και δεν πιστεύει στα μάτια του.

Η Αρετή ανακουφίσμένη από το άγχος της επέμβασης, αποφασίζει να αλλάξει ζωή και ζητά από τη Μυρτάλη: «Θέλω να αλλάξω, να κοιτάξω λίγο να σουλουπωθώ και θέλω να με βοηθήσεις να αγοράσω καινούρια ρούχα, μοντέρνα, ωραία, όχι αυτά τα κουρέλια που φορούσα τόσα χρόνια», της λέει.

Στο μεταξύ ο Ισίδωρος προσπαθεί να πλησιάσει την Αντιγόνη, αλλά εκείνη είναι ακόμα επιφυλακτική απέναντί του. Η αυξημένη πίεση της Χάιδως φέρνει τον Λυκούργο και τον Φίλιππο στο σπίτι της και αυτή τη φορά οι εντάσεις καταλαγιάζουν, ενώ το πόρισμα του γραφολόγου θορυβεί τον Ιάκωβο, καθώς το μυστήριο με τη διαθήκη παραμένει άλυτο.

Η μεγάλη μέρα για τη Μαργαρίτα φτάνει, καθώς ο Αλέξης βγαίνει επιτέλους από την ψυχιατρική κλινική.

Η ΧΑΪΔΩ ΑΝΟΙΓΕΙ ΝΕΑ ΒΕΝΤΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

H Αννα αναγκάζεται να παραδεχτεί στον Αποστόλη την αλήθεια: «Ναι, τον εκβίαζα συνέχεια και του έπαιρνα λεφτά. Και λίγα έκανα», ισχυρίζεται και ο Αποστόλης αισθάνεται απογοητευμένος.

Ντροπιασμένος από τις πράξεις της αδελφής του: «Ντροπή σου, με τι μούτρα θα κυκλοφορήσω έξω; Με ξεφτίλισες! Τα λεφτά δεν είναι δικά σου, θα τα δώσω πίσω», της λέει και επιστρέφει τα χρήματα στον Δημήτρη.

Στο μεταξύ η Μυρτάλη προχωρά τις διαδικασίες και κατοχυρώνει επίσημα το εμπορικό σήμα των Βρεττάκων. Η Αρετή αναρρώνει στο νοσοκομείο, έχοντας πάντα δίπλα της τους δικούς της ανθρώπους. Οι οποίοι προσπαθούν να καθησυχάσουν τις αγωνίες της.

Την ίδια στιγμή η Μαργαρίτα είναι πολύ χαρούμενη με την επιστροφή του Αλέξη στη Μάνη. Αισιοδοξεί πως τα δύσκολα πέρασαν. Ο Κωνσταντίνος με την Ισμήνη βγάζουν τον Λυκούργο για φαγητό.

Την ίδια στιγμή που η Χάιδω επισκέπτεται στη φυλακή τον Βαφέα. Εκεί αποφασίζει να βρει την άκρη και να δράσει. Ετσι, λέει στον Βαφέα: «Λέγε, Θέλω να μάθω ποιος έδωσε την εντολή να σκοτωθεί η κόρη μου». Ολα πλέον δείχνουν ότι ένας καινούριος κύκλος αίματος ανοίγει.

«Σεισμός» στη Γη της Ελιάς: Ευθέως επίθεση Ιάκωβου σε Ισώδορο – Έγινε το ΜΠΑΜ!

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης ΤσαρούχαςΑντιγόνη ΚουλουκάκουΤάσος ΙορδανίδηςΔώρα ΧρυσικούΈλενα ΧριστοφήΠανίκος ΠηλάληςΙφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος ΜουμούρηςΑντωνία ΧαραλάμπουςΑλέξανδρος ΜαρτίδηςΙφιγένεια ΠιερίδουΜανώλης ΚλωνάρηςΣτέφανη ΧαραλάμπουςΓιάννης ΚρητικόςΑλέξανδρος ΣκουρλέτηςΑντιγόνη ΝεοφύτουΣπύρος ΝικολαΐδηςΉβη ΝικολαΐδουΘοδωρής Μπουρδέκας

και οιΣτέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

Οι εξελίξεις τρέχουν, δεν σταματάνε και αυτό που θα ακολουθήσει σίγουρα δεν θα το περιμένουμε. Μείνετε συντονισμένοι και θα έρθουν τα πάνω κάτω…

Ιάκωβος η Γη της Ελιάς

Διαβάσατε το άρθρο “Ιάκωβος Η Γη της Ελιάς Spoiler”.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24