Το θέατρο των σκιών στην ΕΠΟ συνεχίζεται. Δεν λέει να ρίξει αυλαία και η φαρσοκωμωδία με τους στημένους συνεχίζεται.

Τα τελευταία χρόνια όλοι έχουμε καταλάβει τις μεθόδους από τον κ. Μπαλτάκο. Δεν είναι κρυφό άλλωστε ότι ένα του τηλέφωνο αρκεί για να τα τινάξει όλα στον αέρα. Ας πούμε για παράδειγμα στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός που πήρε τον Ιταλό διαιτητή για να κλείσει το φύλο αγώνα όπως ήθελε εκείνος.

Και αυτός εντολές εκτελούσε. Μία Μαριονέτα είναι η οποία κάνει ότι θα του πουν. Ο Μελισσανίδης σφυρίζει και αυτός… χορεύει. Πέρα από αυτό οι μέρες στην ΕΠΟ αναμένονται να είναι ακόμα πιο μαύρες.

Τελικός Conference League: Τα αίσχη ΕΠΟ και Φιλιππούση με τα εισιτήρια και τις σουίτες
Τελικός Conference League: Τα αίσχη ΕΠΟ και Φιλιππούση με τα εισιτήρια και τις σουίτες

Ήδη προετοιμάζουν το έδαφος για την επόμενη μέρα. Έχουν έτοιμο τον Γκαγκάτση. Ναι, τον υιό εκείνου που έλεγαν ότι χειραγωγούσε την ΕΠΟ για τον Ολυμπιακό. Εδώ κάπου γελάμε βέβαια. Κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί και κάποιοι ξεχνάνε πολύ εύκολα.

Βάζουν έναν από τον Βορά για να αλλάξουν λίγο τα δεδομένα προς τα πάνω. Να μην υπάρχει η μονοτονία με την ΑΕΚ. Να μπει και στο κόλπο και ο ΠΑΟΚ. Μας δουλεύουν και μέσα στη μούρη μας ορισμένοι.

Μέσα σε όλα βλέποντας πράγματα που γίνονται στο εξωτερικό η ΕΠΟ έχει βαλθεί να τινάξει το Ελληνικό Ποδόσφαιρο στον αέρα. Ο πάτος δεν έχει έρθει ακόμα, αλλά είναι κοντά…

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24