Η ΕΠΟ μας φλόμωσε με ισονομία…

Η τελευταία απόφαση της ΕΠΟ (των δικών τους παιδιών) για να μην κάνουν καμία συζήτηση για παρουσία κόσμου στους αγώνες των ημιτελικών νομίζω δεν σας προξενεί καμία έκπληξη!  Η τελευταία απόφαση της ΕΠΟ (των δικών τους παιδιών) για να μην κάνουν καμία συζήτηση για παρουσία κόσμου στους αγώνες των ημιτελικών νομίζω δεν σας προξενεί καμία έκπληξη!

Άλλωστε η αντικειμενική ΕΠΟ γιατί να ασχοληθεί με ισονομία σε αγώνες που ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα είναι φιλοξενούμενοι και να δυσαρεστήσουν τους όψιμους και πάλι συνέταιρους τώρα που αναζητούν σανίδα σωτηρίας στην αποτυχημένη τους χρονιά! Άλλωστε η ομοσπονδία της  εξυγίανσης έχει τόσα άλλα θέματα να ασχοληθεί όπως ποια παιδιά θα βολέψει στις επιτροπές , ποιους θα σιγοντάρει για τους πίνακες που η ενασχόληση με το κορυφαίο γεγονός την επιστροφή των φιλάθλων έστω υπό όρους στα γήπεδα.

Οι εξυγιαντικές κινήσεις τους περιορίζονται στα μαγειρέματα των υποψηφίων για τις εκλογές στις αναζητήσεις συμμαχιών με πρόσωπα και πράγματα για να κρατηθούν οι ισορροπίες μην χαθεί το «μαγαζί» της υποτιθέμενης εξυγίανσης.

Φυσικά οι αντιδράσεις πολλές και μάλιστα ακόμα και από μέχρι πρότινος φιλικά προσκείμενα στο συνεργείο  μέσα, αφού πλέον η εκπνοών διοίκηση  της ΕΠΟ δεν κρατά κανένα πρόσχημα αρκεί να δείξει έστω στο φινάλε στα αφεντικά πλήρη υποταγή. Τελικά οι αγώνες δεν θα γίνουν  με παρουσία κόσμου παρά τα παχιά λόγια για ισονομία τόσο των λαλίστατων ανθρώπων του ΠΑΟΚ όσο και τον συνοδοιπόρων του στο μπλοκ του Μελισσανίδη  που εκεί επικρατεί το δόγμα «η σιωπή είναι χρυσός» !

Τα συγκοινωνούντα δοχεία  του συστήματος κάνουν ότι μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Ολυμπιακό την μοναδική Ελληνική ομάδα που τέτοια εποχή βρίσκεται μέσα και στους τρείς στόχους της και το συνεργείο της δικιά τους ΕΠΟ θεωρεί υποχρέωση του να δημιουργήσει πρόβλημα όπου μπορεί.   Άλλωστε πως το συνεργείο να ανεχθεί τον Ολυμπιακό και κατά επέκταση τον Βαγγέλη Μαρινάκη να παίρνει τίτλους να διεκδικεί πρόκριση στην Ευρώπη! Πώς να το χωνέψουν ότι  Ολυμπιακός μόνος του και όλοι τους καταφέρνει να τους ξευτιλίζει σε φίλους και εχθρούς. Πώς να απολογηθούν στα αφεντικά τους για τις επιτυχίες των ερυθρόλευκων παρά τις παγίδες που έστηναν, παρά τους παρατρεχάμενους μεταφραστές που έβαζαν να προκαλέσουν τους ισοπέδωσε σε όλα τα επίπεδα. Πως θα βρουν τόσες δικαιολογίες , όταν το συνεργείο τους ξέρει την συνέχεια που έρχεται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο!!!

Ποια είναι αυτή θα αναρωτηθείτε; Υπομονή λίγες μέρες και τα καλύτερα έρχονται και μάλιστα με ονοματεπώνυμα διευθύνσεις και πάνω από όλα με στοιχεία!

ΥΓ Άλλωστε από την Κύπρο στην Ξάνθη την Θεσσαλονίκη τον Βόλο και το Αγρίνιο ένα πούρο δρόμος είναι υπομονή…

Διάβασε επίσης