Ο Ροστοφιανός θυμίζει στον όμιλο της εξυγίανσης ότι έχει επιλεκτική μνήμη, όταν αφήνεις υπονοούμενα για τον Ηρακλή Τσίκινη...

Με μεγάλο ενδιαφέρον ενημερωθήκαμε ως Thrylos24 την αναφορά μας, σε σχετικό άρθρο του SDNA… Για τον πρώην διεθνή διαιτητή Ηρακλή Τσίκινη. Που εντελώς ξαφνικά… βρέθηκε και πάλι στόχος στον συγκεκριμένο όμιλο. Και αυτό, γιατί έκανε το μεγάλο «αμάρτημα» να μην ρίχνει λάσπη στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, οι εμπνευστές της επίθεσης… Από το sdna, μέσα στον ανεμιστήρα της λάσπης τους, χρησιμοποιούν το Thrylos24 γράφοντας χαρακτηριστικά;  «Ας δούμε, όμως, αναλυτικά τι έγραψε στο Facebook ο προ τριών εβδομάδων, επίσημος καλεσμένος του thrylos24.gr»

«Κανένα χέρι. Καμία παράβαση. Το χέρι είναι κολλημένο και αμφισβητώ ότι είναι και μέσα στην επανορθωτική περιοχή. Διαιτησία για κλάματα. Λίγος και διαιτησία χωρίς προσωπικότητα. Δεν έδωσε κανένα πέναλτι και δόθηκαν δύο πέναλτι!!!!».

Ένα λοιπόν από τα ατοπήματα του πρώην διεθνή διαιτητή ήταν ότι τον είχαμε καλεσμένο και μίλησε για όλους και για όλα… Και φυσικά για την Ελληνική διαιτησία και την ΕΠΟ. Μάλιστα οι γνωστοί κύκλοι μέσα από το SDNA έχουν αναφερθεί πάρα πολλές φορές για τον κ Τσίκινη.

4/2/20: Εξαργύρωσε ο Τσίκινης: Τον πήραν στο Mega!

22/10/20: Τσίκινης: «Η καταστροφή του ποδοσφαίρου με θύμα τον Ολυμπιακό!»

2/12/20: Τσίκινης από τα παλιά: «Ούτε καν χέρι του Ραφίνια – Δεν υπάρχουν πέναλτι»

Αυτά και πολλά άλλα από τους υπέρ ευαίσθητους του sdna… Μόνο όπως αναφέρουν οι ίδιοι «verba volant, scripta manent» ακριβώς τα γραπτά μένουν αλλά πάνω από όλα μένει η εικόνα και τα γεγονότα!

Η έκφραση “κοίτα ποιος μιλάει”,  νομίζω ταιριάζει απόλυτα σε αυτή την περίπτωση, ή η σοφή παροιμία «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί». Αυτό ακριβώς ταιριάζει στο συνεργείο, όταν στον όμιλό τους και στην ευρύτερη οικογένειά τους και του Ιβάν, ανήκει και μάλιστα σχολιάζει «αμισθί»… Ο πρώην διεθνής διαιτητής Τάσος Κάκος . Αλήθεια η λάσπη και τα υπονοούμενα για τον Ολυμπιακό και τον Ηρακλή Τσίκινη ήταν αυθόρμητα, ή το μεγάλο αφεντικό ξεχάστηκε;

Γιατί αν ξεχάστηκε, απλά έπρεπε το επιτελείο του που χρυσοπληρώνει στον ευρύτερο όμιλο να του θυμίσει ότι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς! Όταν είναι να μιλήσεις, θέλεις στοιχεία, αποδείξεις και ονόματα, εκτός και αν η μεγάλη τους απόδειξη είναι, ότι ο κ. Τσίκινης μίλησε στο Thrylos24. Εμείς όμως, θα κάνουμε αυτό που δεν έκαναν οι συνεργάτες του και θα του μιλήσουμε με στοιχεία, αποδείξεις και ονόματα.

Ξεκινάμε, ο Ολυμπιακός δεν πήρε να κριτικάρει φάσεις κανένα διαιτητή αμισθί. Και εντελώς συμπτωματικά να μην έχει βρει μια μα μόνο μια φάση που να ευνοήθηκε ο ΠΑΟΚ.   Επίσης δεν πήρε διαιτητή που να έχει άμεση σχέση με την ΠΑΕ όπως ο Τάσος Κάκος που ήταν ο εκλεκτός του Ιβάν να αναλάβει διοικητικό πόστο στην ΠΑΕ… Και μόνιμος θαμώνας στις σουίτες της Τούμπας. Άλλωστε από το 2015 αν κάποιος ανατρέξει στις ειδήσεις, ο Τάσος Κάκος ήταν πρώτο θέμα συζήτησης σε όλα τα αθλητικά ειδησεογραφικά site για να αναλάβει πόστο στην αγαπημένη του ομάδα.

Τελικά όντως εκεί στο sdna, ο Τσίκινης είναι ένοχος και φίλο-Ολυμπιακός, γιατί τόλμησε να μην ρίξει λάσπη στους νταμπλούχους και να δώσει μια συνέντευξη στο Thrylos24. Ενώ όταν είσαι αμισθί και φίλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σαν τον Τάσο Κάκο είσαι αμερόληπτος και φυσικά ανεξάρτητος….

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24