Η εκτόξευση έχει… όνομα: Κάρτα μέλους – Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ο ερασιτέχνης με τις τόσες επιτυχίες έχει πλήρη ονοματεπώνυμο. Βαγγέλης Μαρινάκης που φυσικά με την τεράστια συμβολή της κάρτας μέλους μας έχουν εκτοξεύσει στην κορυφή!


Ο Ερασιτέχνης Θρύλος έκανε το… 6/6. Συγκεκριμένα, το πρωτάθλημα κατέκτησαν -με χρονική σειρά- η ομάδα βόλεϊ Γυναικών, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών, η ομάδα πόλο Γυναικών, η ομάδα πόλο Ανδρών και η ομάδα Χάντμπολ.

Υπερκούπωση για τα τμήματα του μεγαλύτερου πολυαθληικού συλλόγου που δεν έχουν αντίπαλο εντός συνόρων, επεκτείνοντας την καθολική τους κυριαρχία.

Εδώ, λοιπόν, αξίζει να σημειωθεί, εκτός των άλλων, η τεράστια και κομβικής σημασίας στήριξη και συμβολή, με κάθε τρόπο, του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού βρίσκεται, με πράξεις, στο πλευρό όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη, έχοντας μεγάλο μερίδιο στην εκτόξευσή τους.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών φροντίζει να αποδεικνύει συνεχώς ότι πρώτα απ’ όλα είναι οπαδός του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου. Αγαπάει αγνά και ανιδιοτελώς την ομάδα και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να πρωταγωνιστεί παντού. Και θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο.

Κλείνοντας, δεν γίνεται, φυσικά, να μη γίνει αναφορά στο πόσο σημαντικό είναι να προμηθευτεί ο κόσμος του Θρύλου την Κάρτα Φιλάθλου, η οποία κυκλοφορεί τη Δευτέρα (3/6).

Με μόλις 10 ευρώ, ο λαός του Ολυμπιακού θα έχει την ευκαιρία να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τα τμήματα του Ερασιτέχνη και τους αθλητές των τμημάτων του, προκειμένου να συνεχίσουν να κρατούν ψηλά τη σημαία του συλλόγου.

Έχει αποδειχθεί πόσο σημαντικό είναι να προμηθευτεί ο κόσμος την κάρτα ενίσχυσης του Ερασιτέχνη, προκειμένου να συνεχίσουν τα τμήματά του την καθολική κυριαρχία τους. Μένοντας, παράλληλα, στην κορυφή και στους τίτλους, που μας γεμίζουν χαρά, συγκίνηση και περηφάνια.

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης