Η αποστολή του Ολυμπιακού Β’ με Καλαμάτα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι επιλογές του Γιάννη Οκκά για τον εκτός έδρας αγώνα της δεύτερης ομάδας με την Καλαμάτα για την Super League 2.
Απέναντι στην Καλαμάτα, εκτός έδρας, παίζει ο Ολυμπιακός U23 για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.
Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση του Σαββάτου (01/04 – 14:45) με μία προπόνηση την Παρασκευή στο Ρέντη. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Οκκάς, μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα, η οποία αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά η ομάδα ταξίδεψε στην Καλαμάτα με τους:
Αποστολόπουλο, Αλ Μασάρι, Αργυρίου, Μπαγκαλιάνη, Μπα, Χρυσόπουλο, Κωστή, Ιμπαγάσα, Κεραμίδα, Λιάτσο, Μαρίνο, Μαυρουδή, Μιχαήλ, Νίκολιτς, Περλέσι, Πινακά, Σαπουντζή, Σουρλή, Στουρνάρα, Συρμή, Τσέλιο, Βλαχομήτρο.
Latest News
Ολυμπιακός – ΑΕΛ: Καμπανάκι στο Φάληρο – Δεν είναι εύκολη υπόθεση
«Χτυπά» Μίλερ-ΜακΙντάιρ ο Ολυμπιακός;
Ολυμπιακός – ΑΕΛ: Η προϊστορία και… ποιος είναι το απόλυτο αφεντικό
Ολυμπιακός – ΑΕΛ: Το κανάλι κι η ώρα μετάδοσης
Ολυμπιακός – ΑΕΛ: Τη νίκη… πριν τα play off (pic)
Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Στο Ζηρίνειο ο Θρύλος, «αυλαία» στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος
Η υπέροχη ανάρτηση του Ελαμπντελαουί για τον γιο του (pic)
READ MORE