Εκτός όλα τα φαβορί για το GNTM 4 ενώ στο τελικό θα δούμε όλα τα αουτσάιντερ. Τι συνέβει; Τι έγινε; Πως προέκυψε;

GNTM 4 – Εκτός όλα τα φαβορί: Το GNTM 4 ολοκληρώνεται επιτυχώς στις 20 Δεκεμβρίου και τρία μοντέλα θα διεκδικήσουν τον τίτλο του επόμενου Top Model της Ελλάδος και άλλα πολλά δώρα.

Ο διαγωνισμός μόδας έχει αναδείξει πολλά μοντέλα κι έχει μάθει πολλά στους διαγωνιζόμενους. Πολλοί παίκτες που έχουν βγει από εκεί έχουν ξεκινήσει δυναμικά την καριέρα τους, με πρόσφατο παράδειγμα την Παρασκευή Κερασιώτη η οποία πρόσφατα έκανε εξώφυλλο στο Madame Figaro.

Μία κοπέλα που από αουτσάιντερ εξελίχτηκε σε φαβορί και βρέθηκε στην τελική τριάδα του GNTM 3. Έτσι και φέτος, στο GNTM 4 πολλά μοντέλα που θεωρούνταν φαβορί έφυγαν από τον διαγωνισμό και στον τελικό έφτασαν τα «αουτσάιντερ»…

Ο λόγος φυσικά για την Όλγα, την Κυβέλη και τον Κωνσταντίνο. Εδώ, εννοείται ότι θα υπάρξουν αρκετές αντιδράσεις. Η Κυβέλη ή η Όλγα αουτσάιντερ; Και όμως. Εάν αναλογιστούμε την πορεία τους στις αρχές του διαγωνισμού φαίνονταν ότι δυσκολεύονταν.

Εκτός όλα τα φαβορί – Η τελική τριάδα

Ειδικά, η Όλγα δεν είχε κερδίσει πολύ την πίστη των τηλεθεατών. Σταδιακά, όμως, τους απέδειξε το αντίστροφο. Η Κυβέλη από την άλλη έχει ούτως ή άλλως τον αέρα νικήτριας, οπότε όταν πήρε το κολάι τα έδωσε όλα κι έβγαλε ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στις αρχές με τη «φάρσα» της παραγωγής και το loft που πήγαν πρώτα τα μοντέλα, η Κυβέλη ήταν ένα βήμα πριν αποχωρήσει οικειοθελώς. Στις αρχικές δοκιμασίες επίσης – κυρίως στη φωτογράφιση ως ροκού, αλλά και στα μπούτκαμπ – είχε αργήσει να προσαρμοστεί.

Ο Κωνσταντίνος είναι μία περίπτωση από μόνος του. Δυνατό μοντέλο, ιδιαίτερο, που ξέρει να ελίσσεται. Παρόλα αυτά, στις αρχές δεν είχε επιδείξει αυτόν τον δυναμισμό του και τη δημιουργικότητά του. Σιγά σιγά όμως απέδειξε πως είναι ένας δυνατός αντίπαλος.

Εκτός όλα τα φαβορί – Τα αγόρια «φαβορί» που προσγειώθηκαν απότομα και το Golden Pass

Αντιθέτως, από τους άντρες στα φαβορί ήταν ο Αγγαίος, ο Στυλιανός και ο Ναπολέων. Τα τρία αυτά μοντέλα μολονότι έχουν μία ιδιαίτερη ομορφιά, ο καθένας με τα δικά του χαρακτηριστικά, δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του διαγωνισμού.

Άλλωστε, όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες κι ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Στα φαβορί του GNTM 4 ήταν επίσης ο Βασίλης, ο οποίος όμως αποχώρησε οικειοθελώς στις αρχές του παιχνιδιού, και ο Ντίνος, ο οποίος στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι δεν μπορεί να τσαλακωθεί εύκολα και να προσαρμοστεί στα απαιτητικά πρότζεκτ.

Ο Στυλιανός κι ο Ναπολέων ήταν η έκπληξη στο GNTM 4, όπως και η Ειρήνη Λεμπέση, το φετινό Golden Pass, που κατάφερε να σπάσει την «κατάρα» των προηγούμενων και να βρεθεί στην τελική τετράδα, φτάνοντας πολύ υψηλά στον διαγωνισμό.

Γιατί, όμως, τα «αουτσάιντερ» κατάφεραν να γίνουν φαβορί;

Πολλές μπορεί να είναι οι αιτίες. Κύριος και βασικός λόγος είναι το γεγονός ότι κάποιοι επαναπαύθηκαν. Το βασικό στο GNTM 4 είναι να μην τα παρατάς και κάθε φορά να προσπαθείς ακόμη κι αν την προηγούμενη φορά κέρδισες την καλύτερη φωτογραφία.

Πολλά μοντέλα έκαναν αυτό το λάθος με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από τον διαγωνισμό! Όσοι δούλεψαν περισσότερο, εξελίχθηκαν και βελτιώθηκαν. Κάποιοι το έβαλαν πείσμα κι αυτοί ήταν που πέτυχαν.

Έτσι, στον φετινό τελικό του GNTM 4 θα αναμετρηθούν τα «αουτσάιντερ» που μεταμορφώθηκαν σε φαβορί μέσα σε λίγους μήνες δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Η Κυβέλη, η Όλγα κι ο Κωνσταντίνος θα παλέψουν για τη νίκη. Μάλιστα, όπως λέγεται ένα προβάδισμα έχουν η Όλγα και η Κυβέλη. Συνεπώς, το πιθανότερο φέτος είναι να έχουμε γυναίκα για νικήτρια. Η συνέχεια επί της οθόνης!

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24