Όλα όσα είπε η Μέγκαν Γκούσταφσον...

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε το φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι, στην Ισπανία.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση στο «Pabellon Municipal Fuente de San Luis», όμως ηττήθηκαν με 65-55 από την Βαλένθια, στο πλαίσιο της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της EuroLeague.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Τραγική διαιτησία, ευνόησε την ΑΕΚ στο πρώτο μέρος του τελικού
Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Τραγική διαιτησία, ευνόησε την ΑΕΚ στο πρώτο μέρος του τελικού

Η Μέγκαν Γκούσταφσον έκανε το δικό της σχόλιο για το ματς.

Διαβάστε όσα είπε:

«Μαύρη η σημερινή μέρα για την Ελλάδα, παρακολούθησα τι έγινε, είναι λυπηρό. Μακάρι να μην ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο. Τώρα, στα αγωνιστικά, μου άρεσε ο αγώνας μας απόψε, παλέψαμε για 40 λεπτά.

Κατά διαστήματα, η άμυνά μας ήταν εξαιρετική, αλλά την χρειαζόμασταν λίγο περισσότερο. Ανυπομονούμε, τώρα, να δείξουμε τη δυναμική μας και το καλό πρόσωπο που μπορούμε στο πρωτάθλημα. Ο βασικός μας στόχος αυτός ήταν από την αρχή, πρέπει να κλείσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.