Αποκλεισμό σοκ από ομάδα 3ης κατηγορίας η Μπάγερν. Εισιτήριο για τα προημιτελικά του League Cup οι Νιουκάστλ και Γουέστ Χαμ με μεγάλες νίκες.

Αποκλεισμό σοκ από ομάδα τρίτης κατηγορίας, υπέστη η Μπάγερν Μονάχου. Το εισιτήριο για τα προημιτελικά του League Cup Αγγλίας πήρε η Νιουκάστλ, που νίκησε 3-0 τη Γιουνάιτεντ. Πρόκριση και για την Γουέστ Χαμ, που άφησε εκτός συνέχειας την Άρσεναλ.

Μία εβδομάδα πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο. Η Γουέστ Χαμ νίκησε με 3-1 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του League Cup.

Τα «σφυριά» προηγήθηκαν στο 16′ με το αυτογκόλ του Γουάιτ. Για να έρθει στο 50ο λεπτό ο Κουντούς και να παραβιάσει για δεύτερη φορά την εστία του Ραμσντεϊλ. Ο κορυφαίος της αναμέτρησης, Μπόουεν έγραψε το 3-0 με μακρινό σουτ, με την Άρσεναλ απλά να μειώνει στις καθυστερήσεις με τον Έντεγκαρντ.

Η Νιούκασλ επιβλήθηκε με 3-0 στο Ολντ Τράφορντ της τραγικής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τώρα θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι.

Ο Αλμιρόν στο 28 ξέφυγε από τον προσωπικό του αντίπαλο και πλάσαρε τον Ονάνα για το 0-1. Δέκα λεπτά πριν από το τέλος του ημιχρόνου, ο Χολ με εκπληκτικό σουτ διπλασίασε το σκορ για τη Νιουκαστλ, η οποία βρήκε και τρίτο τέρμα με τη συμπλήρωση μίας ώρας με τον Γουίλοκ.

Μετά τον αποκλεισμό της κυπελλούχου Λειψίας, αντίστοιχο σοκ γνώρισε και η Μπάγερν στην έδρα της Σααρμπρίκεν, ομάδα 3ης κατηγορίας. Μάλιστα οι Βαυαροί ήταν μπροστά στο σκορ από το γκολ που πέτυχε ο Μίλερ στο 16′, όμως οι γηπεδούχοι επανέφεραν την ισορροπία με τον Σοντχαϊμερ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Εκεί που όλα έδειχναν παράταση, έρχεται ο Γκάους στο 6ο λεπτό μετά τη συμπλήρωση των 90 για να ολοκληρώσει την ανατροπή και να αφήνει την Μπάγερν χωρίς Κύπελλο για τέταρτη σερί χρονιά.