Γκερέρο τριετίας στον Θρύλο!

Τριετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» υπέγραψε ο Ισπανός φορ, ο οποίος ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την πειραϊκή ΠΑΕ.


Παίκτης του Ολυμπιακού είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο. Ο Ισπανός επιθετικός ανακοινώθηκε και επίσημα από τους «ερυθρόλευκους» με τη συμφωνία να είναι για τρία χρόνια έναντι 1.2 εκ ευρώ συνολικά ,σύμφωνα με πληροφορίες.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης του Θρύλου, ο Γκερέρο τόνισε τα εξής:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποδοχή! Έρχομαι εδώ με πάρα πολύ ενθουσιασμό, με πάρα πολλή όρεξη, για να αγωνιστώ στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά που έχω έρθει. Για εμένα είναι μία πάρα πολύ μεγάλη πρόκληση, ξέρω πάρα πολύ καλά τι σημαίνει ο Ολυμπιακός. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να γίνει ξανά πρωταθλήτρια.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, για την υποδοχή που μου έχουν κάνει μέσω των Social Media. Να τους ευχαριστήσω για την αγάπη που μου έχουν δείξει. Έχω καταλάβει ότι αγαπούν πάρα πολύ την ομάδα. Αυτό μου δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση, ώστε να δώσω τα πάντα για αυτή τη φανέλα και να κατακτήσουμε τίτλους».

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης