Ακούστηκαν πολλά, αλλά μία είναι η αλήθεια...

Πολλά ακούστηκαν από χθες το πρωί μετά τη δήλωση της Δέσποινα Βανδή πως δεν θα συνεργαστεί τον επόμενο χειμώνα με την Άννα Βίσση. Και κάποιοι μίλησαν ακόμη και για ρήξη μεταξύ τους. Καμία σχέση…

Άλλη είναι η αλήθεια…

Survivor 5 αποχώρηση 26/06: ΒΟΜΒΑ! Ποιοι είναι υποψήφιοι;
Survivor 5 αποχώρηση 26/06: ΒΟΜΒΑ! Ποιοι είναι υποψήφιοι;

Η επόμενη σεζόν προβλέπεται ζοφερή από οικονομικής άποψης. Ήδη τα σχήματα που συνεχίζουν φυτοζωούν και μια τέτοια «επένδυση» θα ήταν μεγάλο ρίσκο για τον επιχειρηματία.

Καταρχήν μιλάμε για δύο αρκετά υψηλά κασέ οπότε θα έπρεπε να ανέβουν πολύ οι τιμές στα μπουκάλια και να μπει «πλαφόν» στα πρώτα τραπέζια. Κάτι που φέτος σε άλλα μαγαζιά δεν λειτούργησε.

Κατά δεύτερον την τελευταία 15ετια κανένα μεγάλο σχήμα δεν «τραβάει» χωρίς ένα δυνατό πρώτο αντρικό όνομα. Οπότε θα έπρεπε ο επιχειρηματίας να προσθέσει και άντρα καλλιτέχνη που στην κυριολεξία θα εκτόξευε το κόστος και να «σπάσει» στα τρία ο χρόνος του προγράμματος.

Δεν βγαίνουν τα κουκιά με την καμία… Η Άννα Βίσση μάλλον θα συνεχίσει τις εναλλακτικές εμφανίσεις της στο χώρο που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια ενώ η Δέσποινα Βανδή αναζητά μεγάλο αντρικό όνομα για μια επιτυχημένη συνεργασία. Θα σας έχω σύντομα περισσότερα…

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24