Το φετινό τσούζει πολλούς. Τσούζει όσους είναι απέναντι στον Ολυμπιακό και με ύπουλους τρόπους προσπαθούν να μην βρεθεί εκεί όπου δικαιωματικά αξίζει. Η ιστορία τους δικαίωσε, η μήπως όχι;

Στόχος επιτευχθεί που λέμε. Περάσαμε από Τούμπα, από Λονδίνο, είμαστε ακόμα σε τροχιά Ευρώπης, στα play off πάμε με το +14, με την μόνη διοργάνωση που μένει ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς μία μαγική και άκρως «ερυθρόλευκη» χρονιά να είναι το Κύπελλο.

Το μήνυμα είχε διαδοθεί προ πολλού και από το 0-1 στην Τούμπα. Εκεί έκλεισαν πολλά στόματα. Όλοι έλεγαν, μίλαγαν και προσπαθούσαν μόνο με τουπέ να υποβαθμίσουν το μεγαλείο του Ολυμπιακού. Αυτό ήταν άκρως αδύνατο όμως και η ιστορία μας δικαιώνει, ενώ φυσικά τους εκθέτει. Όταν πας στην έδρα τους, τους πατάς, πας σε δεύτερο παιχνίδι και από αδράνειες και λάθη δεν έγινε… κηδεία στο σπίτι τους, τότε τι να λέμε.

Ολυμπιακός: Όλα δείχνουν συμφωνία με Ελ Αραμπί!
Ολυμπιακός: Όλα δείχνουν συμφωνία με Ελ Αραμπί!

Πέρυσι σε ένα πρωτάθλημα, το λεγόμενο «πρωτάθλημα των πρεσπών» ο ΠΑΟΚ και η ομάδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να ξέρουμε δηλαδή και τι είχαμε ψηφίσει, κατάφερε μέσα από την μεγαλύτερη ελληνική απάτη, αλλά και το μεγαλύτερο ελληνικό ξεπούλημα να τους προσφέρει απλόχερα, ένα στημένο πρωτάθλημα. Το φετινό όπως και να σκούζουν με παύλες, τελείες, κόμματα, αλλά και με διορισμούς «φαντάσματα» πονάει πολύ. Με η χωρίς τον ιό σε λίγο καιρό θα απολαύσετε κάτι φαντασμαγορικό που όμοιό του δεν έχετε ξανά δεί. Θα απολαύσετε τον πραγματικό βασιλιά των τίτλων, όσο εσείς θα σκέφτεστε που θα πάει το επόμενο φακελάκι σας με τα ρούβλια.

Αν και σε αυτό κάτι μας λέει πως ο Ρώσος είδη μελετάει απολύσεις και «νέες» μεταγραφές…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24