Για πρώτη φορά κύπελλο Κ19!

Η Superleague 1 θεσμοθέτησε τη διοργάνωση του Κυπέλλου για τις ομάδες Κ19 των ΠΑΕ της μεγάλης κατηγορίας.


Για πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου θα υπάρξει από φέτος διοργάνωση Κυπέλλου για τις ομάδες Κ19 των ΠΑΕ. Ο λόγος είναι απλός, καθώς η μείωση των ομάδων σε 14 περιόρισε τα ματς της Ακαδημίας από 30 σε 26.

Συνεπώς η διοργανώτρια ήθελε να δώσει περισσότερα ματς στην ηλικιακή αυτή κατηγορία και θεσμοθέτησε το Κύπελλο Superleague K19. Σε αυτό θα συμμετάσχουν οι ομάδες Κ19 της μεγάλης κατηγορίας συν τις Κ19 του Απόλλωνα και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Σκοπός είναι φυσικά και η δημιουργία ενός ακόμα προϊόντος το οποίο θα μπορεί να εκμεταλλευτεί εμπορικά, ενώ θα υπάρξουν μεταδόσεις στο επίσημο κανάλι της Superleague 1 στο Youtube. Αυτό είναι ένα ακόμα εγχείρημα που ξεκίνησε από τα περσινά Final 4 των Κ15 και Κ17 πρωταθλημάτων και φέτος υπάρχει προγραμματισμός να εξαπλωθεί.

Από αυτό το Σάββατο μάλιστα θα υπάρξει μετάδοση της αναμέτρησης του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ και στόχος είναι να μεταδοθούν τουλάχιστον 30 παιχνίδια των πρωταθλημάτων των Ακαδημιών.

 

 

πηγή novasports.gr

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης