Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του τμήματος κολύμβησης του Θρύλου Νίκος Γέμελος μετά την σπουδαία παρουσία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Γέμελος: «Ο Ολυμπιακός παντού θα είναι πρώτος, επειδή έτσι θέλουν οι φίλαθλοι του»

Τρία ακόμα πρωταθλήματα πανηγυρίζει το τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού, ολοκληρώνοντας θριαμβευτικά την παρουσία του στο 92ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Ο «Αυτοκράτορας» της κολύμβησης διέπρεψε, το τριήμερο 18-20/5 και έφτασε τα 64 πρωταθλήματα Γενικής Βαθμολογίας, τα 58 Ανδρών και τα 54 Γυναικών (176 συνολικά). Ο Θρύλος διατηρεί και τη σεζόν 2022-23 τον τίτλο του πρωταθλητή, τον οποίο κατακτά συνεχώς από το 1996, για 28η διαδοχική φορά, πετυχαίνοντας το θρυλικό 44ο τρεμπλ (και 28ο τα τελευταία 35 χρόνια) στην ένδοξη ιστορία του!

Παράλληλα, με την κατάκτηση των τριών φετινών πρωταθλημάτων στο ΟΑΚΑ, οι «ερυθρόλευκοι» διεύρυναν την απόλυτη κυριαρχία τους στο άθλημα, φτάνοντας στο 13ο σερί τρεμπλ, με το απόλυτο των 39 τίτλων από το 2011. Ο Ολυμπιακός, δηλαδή, μετράει 13 πρωταθλήματα Γενικής Βαθμολογίας, 13 πρωταθλήματα Ανδρών και 13 πρωταθλήματα Γυναικών από το 2011 και μετά! Το φετινό τρεμπλ είναι το 22ο του Θρύλου, τα τελευταία 23 χρόνια.

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του Θρύλου Νίκος Γέμελος:

«Ο Ολυμπιακός στα δύσκολα κατάφερε και ανταπεξήλθε. Οι αθλητές μας κατάφεραν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους! Τη δεύτερη μέρα, βρισκόμενοι πίσω στη βαθμολογία, ανέβηκαν και έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό. Ο Ολυμπιακός θα συνεχίζει πάντα την παράδοση των πρωταθλημάτων του. Το πρόγραμμα ήταν πάρα πολύ δύσκολο, πάρα πολύ επίπονο. Έπρεπε να βγει ένα τετραήμερο πρόγραμμα σε τρεις ημέρες! Ο Ολυμπιακός παντού θα είναι πρώτος, επειδή έτσι θέλουν οι φίλαθλοι του. Περιμένουμε αύριο το μπάσκετ, να χαρούμε ακόμη περισσότερο».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24