Ο Μπαλτάκος ξεκίνησε να δίνει το δικό του ρεσιτάλ και να προκαλεί την οργή πολλών με τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε.

Οι διαιτητές είπαν ότι πάνε σε αποχή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο να μην έχουμε αγωνιστική δράση. Φυσικά ο κ. Μπαλτάκος ο οποίος έχει φέρε σε σήψη το Ελληνικό Ποδόσφαιρο τους… υπερασπίζεται κι όλας.

Όχι ότι μας κάνει καμία εντύπωση, αλλά έτσι για τα μάτια του κόσμου, τα τυπικά θα μπορούσε να κρατήσει. Εκείνος όμως τίποτα. Φουλ… επίθεση. Γελοιότητες και δηλώσεις οι οποίος σίγουρα σηκώνουν βαθύτερη έρευνα από την εισαγγελέα και τις αρμόδιες αρχές. Θα είχε πάντως ενδιαφέρον να άνοιγαν τηλεφωνικές γραμμές να γελάμε για κάνα χρόνο από αυτά που θα βγουν στη φόρα.

Στην προγραμματισμένη συνάντηση που υπάρχει σήμερα ανάμεσα στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ, όπου αναμένεται να μην παραστεί τελικά αντιπροσωπεία των διαιτητών, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε χθες βράδυ η Επιτροπή Διαιτησίας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας θα προτείνει διάφορα μέτρα για την προστασία των Ελλήνων ρέφερι.

Γίνεται ξεκάθαρο μάλιστα ότι δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να τους μεταπείσει στην απόφαση που έχουν πάρει για αποχή, δείχνοντας εμπράκτως τη στήριξή του στις επιθέσεις που δέχονται.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24