Στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν να ρίχνουν τον πήχη και μαζί το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και δεν φαίνεται... πάτος στον ορίζοντα

Οι… εξυγιαντές εξακολουθούν να μας κάνουν να γελάμε. Πραγματικά είναι απίστευτα αυτά που λένε. Και δυστυχώς συνεχίζουν να ρίχνουν τον πήχη τον δικό τους και το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διέλυσαν τα πάντα, πήραν από ένα πρωτάθλημα το 2017 και το 2018… απλά για να το πάρουν από τον Ολυμπιακό και στην Ευρώπη δεν έχουν κάνει τίποτα. ΜΟΝΟΣ του ο Ολυμπιακός δίνει βαθμούς τα τελευταία χρόνια και αυτοί είναι οι βαθμοί που μας επανέφεραν στην 15η θέση της βαθμολογίας της UEFA. Ο ΠΑΟΚ απλά… έσπρωξε το βαγόνι στο τελευταίο χιλιόμετρο του μαραθωνίου. Για να φτάσει μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο όμως, έπρεπε ο Ολυμπιακός να το κουβαλά συνέχεια.

Γιαννακόπουλος σε Καρυπίδη: «Πρόσεξε τα λόγια σου γιατί θυμάμαι που μου είχες προτείνει να στήσουμε παιχνίδι»
Γιαννακόπουλος σε Καρυπίδη: «Πρόσεξε τα λόγια σου γιατί θυμάμαι που μου είχες προτείνει να στήσουμε παιχνίδι»

Για γέλια όσοι λένε ότι ο ΠΑΟΚ μας κρατάει ζωντανούς για την 15η θέση. Και για γέλια όταν ένας… αρχηγός λέει ότι αν φτάσει τελικό Europa Conference League θα έχει πετύχει τα πάντα στην καριέρα του.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά περισσότερα. Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο προσπαθεί να επιστρέφει στο Champions League και να είναι εκεί, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Και οι άλλοι κοιτάνε πώς θα πάνε μακριά στο… Conference.

Στους «16» δεν υπάρχει ούτε VAR σε αυτή τη διοργάνωση. Για να δείτε πόσο πολύ την υπολογίζει ακόμη και η ίδια η UEFA. Κάντε και την… Τούμπα League βρε παιδία εκεί στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία. Μπας και πάρει καμια νίκη παραπάνω ο… Ευρωπαίος.

Αν δεν σας είπαμε. Πήρε… φόρα ο Ευρωπαίος. Ναι, ναι. Μπήκε και στο Top-70 του UEFA Club Ranking. Τρομάρα του…

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24