Στο δυναμικό «μπάσιμο» του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ντάνιελ Ποντένσε εστίασε ο τεχνικός της Σαχτάρ Πάουλο Φονσέκα την αποτυχημένη απόπειρα της ομάδας του να πείσει την Σπόρτινγκ Λισαβόνας να αγοράσει τα δικαιώματα του Πορτογάλου εξτρέμ

Ο Ολυμπιακός πρόλαβε πολλούς «μνηστήρες» αποκτώντας τον Ντανιέλ Ποντένσε. Μία από τις ομάδες που είχαν προσεγγίσει την πρώην ομάδα του Πορτογάλου βιρτουόζου εξτρέμ ήταν η Σαχτάρ.

Ο Πορτογάλος προπονητής της ουκρανικής ομάδας Πάουλο Φονσέκα, ανέφερε πως η Σαχτάρ ήθελε τον Ποντένσε, έκανε πρόταση στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία δεν ήθελε να τον παραχωρήσει.

«Πρέπει να ομολογήσω ότι ο μοναδικός Πορτογάλος παίκτης για τον οποίο είχα ενδιαφέρον ήταν ο Ντανιέλ Ποντένσε, αλλά με την προϋπόθεση να φτάναμε σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ. Προσπαθήσαμε, κάναμε πρόταση, αλλά η Σπόρτινκ δεν την δέχθηκε. Από τη στιγμή που η Σπόρτινγκ είπε όχι, έπαψε το ενδιαφέρον.

Επιπλέον, με τις οικονομικές συνθήκες με τις οικονομικές συνθήκες να έρθει στη Σαχτάρ. Με εξαίρεση τον Ποντένσε, ποτέ δεν υπήρξε ενδιαφέρον για άλλον παίκτη από την Πορτογαλία.

Όχι επειδή υπάρχει έλλειψη ποιότητας, αλλά κυρίως γιατί δεν ήταν δυνατό να τους αποκτήσουμε με τα χρήματα που χρειαζόταν».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24