Φήμες για πρόταση 8 εκατ. από Τουρκική ομάδα!

Για πρόταση από την Τουρκία και πιο συγκεκριμένα από ομάδα της Κωνσταντινούπολης για τον Κώστα Φορτούνη κάνουν λόγο φήμες από την Τουρκία....

Φορτούνης

Για πρόταση από την Τουρκία και πιο συγκεκριμένα από ομάδα της Κωνσταντινούπολης για τον Κώστα Φορτούνη κάνουν λόγο φήμες από την Τουρκία.

Ούτε την Πέμπτη (13/6) έγινε το ραντεβού του παίκτη, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για την επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών με τους Πειραιώτες να περιμένουν την οριστική απάντηση του διεθνούς μέσου στην πρόταση που του έχει κατατεθεί.

Ο παίκτης συνεχίζει να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού, καθώς σύμφωνα με το «ΦΩΣ» γίνεται λόγος για ενδιαφέρον από ομάδα της Τουρκίας και πιο συγκεκριμένα της Κωνσταντινούπολης, η οποία είναι διατεθειμένη να δώσει «γη και ύδωρ» στον Ολυμπιακό για να κάνει δικό της τον Θεσσαλό άσο.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι δεν διευκρινίζεται για το εάν πρόκειται για την Φενέρμπαχτσε , η οποία είχε καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία όμως απορρίφθηκε ή για κάποια εκ των Γαλατασαράι, Μπεσίκτας ή Μπασακσεχίρ.

Διάβασε επίσης