Ο Ολυμπιακός υπέταξε με 29-20 τον Δούκα στο κλειστό του «Δαϊς», πραγματοποιώντας άλλη μία θετική εμφάνιση

Ο Ολυμπιακός υπέταξε με 29-20 τον Δούκα στο κλειστό του «Δαϊς», πραγματοποιώντας άλλη μία θετική εμφάνιση.

Πιο αναλυτικά, οι Πειραιώτες είχαν το «πάνω χέρι» από το ξεκίνημα, κυριάρχησαν απόλυτα σε όλη τη διάρκεια και έδειξαν σε πολύ καλή κατάσταση. Παρότι είχαν μερικά κενά διαστήματα, οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν καλά στοιχεία και άφησαν ικανοποιημένο τον προπονητή Γιώργο Ζαραβίνα.

Δηλώσεις για γέλια: «Ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που χάσαμε από τον Ολυμπιακό»
Δηλώσεις για γέλια: «Ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που χάσαμε από τον Ολυμπιακό»

Οι νταμπλούχοι θα αντιμετωπίσουν τον Δούκα στο κλειστό του «Δαϊς» και το ερχόμενο Σάββατο.

 

 

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.