Φετφατζίδης: «Αξίζαμε τη νίκη»

Στο δίκαιο της νίκης του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη αναφέρθηκε ο Γιάννης Φρετφατζίδης


Ο Γιάννης Φετφατζίδης μίλησε για τη σπουδαιότητα του «διπλού», αλλά και το επερχόμενο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η ομάδα μας έχει χτίσει χαρακτήρα, πήραμε μια νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα και κοιτάζουμε μπροστά».

Για τη ροή του παιχνιδιού: «Ξεκινήσαμε καλά το ματς με πολλές ευκαιρίες. Αξίζαμε τη νίκη χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω την ποιότητα του Πανιωνίου γιατί και εκείνοι έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά εμείς βρεθήκαμε πιο πολλές φορές στην περιοχή του αντιπάλου».

Για το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικό που πηγαίνουμε ως πρωτοπόροι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Προέχει ένα παιχνίδι κυπελλου, αλλά θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε αυτό το ματς. Αν τα καταφέρουμε θα βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Για τους πανηγυρισμούς με τον κόσμο: «Αρέσει στον κόσμο και αρέσει και σε εμάς να γιορτάζουμε μαζί. Έχουμε γίνει μια οικογένεια και αυτό φαίνεται. Είμαστε δεμένοι και φαίνεται και μέσα στο γήπεδο με τις συνεργασίες μας. Ελπίζω να συενχίσουμε έτσι».

Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Αισθάνομαι δόξα τω Θεώ καλά, υγιής και έτοιμος να προσφέρω στον Ολυμπιακό».

Για τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός είναι ανέκαθεν μια μεγάλη, ιστορική ομάδα, έχει υψηλή δυναμικότητα και οι ποδοσφαιριστές του είναι ποιοτικοί και διεκδικούμε πάντα τον τίτλο. Είμαστε πάντα μέσα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτή είναι η φιλοσοφία του Ολυμπιακού. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός, να βρίσκεται στην κορυφή και να είναι μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης».

Για τη διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο: «Έχουμε διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο, έχουμε βάθος στο ρόστερ με αρκετούς ποδοσφαιριστές με ποιότητα που δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα και ο κάθε παίκτης που θα μπει έχει να προσφέρει πράγματα».

Για τη φάση του ένατου λεπτού, για την οποία διαμαρτυρήθηκε ο Ολυμπιακός για πέναλτι: «Για τη φάση του ένατου λεπτού νομίζω πως η μπάλα βρίσκει στο χέρι του παίκτη του Πανιωνίου, αλλά δεν είμαι σίγουρος, πρέπει να τη δω ξανά».

Διάβασε επίσης