Η Φαιή Σκορδά αποτελεί συνώνυμο της πρωινής ζώνης, τα τελευταία χρόνια στον ANT1.

Αναμφίβολα η Φαίη Σκορδά αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά ονόματα, στο δυναμικό του ANT1! Το συμβόλαιο της όμως λήγει σε λίγους μήνες και τα πρώτα σενάρια άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους.

Η Φαιή Σκορδά αποτελεί συνώνυμο της πρωινής ζώνης, τα τελευταία χρόνια στον ANT1. Το συμβόλαιο της παρουσιάστριας όμως λήγει στο τέλος της σεζόν και ήδη διαφαίνονται νέες προοπτικές στον ορίζοντα!

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ληστεία και μία δολοφονία ΣΟΚ σύντομα!
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ληστεία και μία δολοφονία ΣΟΚ σύντομα!
Η βραδινή εκπομπή και το OPEN

Σύμφωνα με τις φήμες, στον ANT1 σκέφτονται να δώσουν και δεύτερη εκπομπή στη Φαίη Σκορδά, τη νέα σεζόν! Αυτή θα είναι βραδινή και μπορεί να μην αφορά αποκλειστικά κομμάτι συνεντεύξεων αλλά να είναι κάποιου είδους show. Βέβαια με βάση με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα, η κατάσταση είναι λίγο διαφορετική…

Όχι απλά δεν έχει γίνει προς το παρόν καμία τέτοια νύξη από το κανάλι στη Φαίη Σκορδά αλλά δεν έχουν γίνει καν συζητήσεις για το συμβόλαιο της. Εκτός των άλλων η ίδια η παρουσιάστρια δεν φαίνεται και τόσο θετική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς θεωρεί ότι το πρωινό είναι εξαντλητικό και δεν υπάρχει χρόνος και για βραδινή εκπομπή.

Μέσα σε όλα υπάρχει και ο Γιάννης Λάτσιος. Ο άλλοτε προϊστάμενος της Φαίης Σκορδά στον ANT1, δεν έχει στο μυαλό του μόνο τον Γιώργο Λιάγκα για την στελέχωση του OPEN αλλά και την συμπαρουσιαστριά του στο πρωινό. Η κατάσταση θα αρχίσει να γίνεται πιο ξεκάθαρη μέσα στον επόμενο μήνα, όταν και αναμένεται να γίνουν οι πρώτες ουσιαστικές συζητήσεις με τον ANT1.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24