Τα είπε όλα!

Ο Νίκος Μουτσινάς επιχειρεί να μη δημοσιοποιεί λεπτομέρειες από την προσωπική του ζωή, ωστόσο έχει αποκαλυφθεί πως για αρκετά χρόνια βρισκόταν σε σχέση και ο χωρισμός του είχε στοιχίσει.

Τα μηνύματα τα είχε δώσει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά ποτέ ο Νίκος Μουτσινάς δεν τα έδινε ολόκληρα. Εσχάτως, όμως, φαίνεται ότι αποφάσισε να αλλάξει πλήρως την ζωή του πλέον απελευθερωμένος να παραδέχεται τα πάντα.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης χτυπάει με μανία την Μυρτάλη!
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης χτυπάει με μανία την Μυρτάλη!

Η παραδοχή για τη σχέση του

Αυτό όμως που είχε παραδεχτεί το 2019, πολύ λίγοι το είχαν πάρει χαμπάρι και ακόμα λιγότεροι του έδωσαν και σημασία, ήταν όμως το πρώτο επίσημο μήνυμα του, που το έκανε μάλιστα και μέσα απο το instagram.

Ήταν το καλοκαίρι του 2019 όταν τα ρεπορτάζ του καλοκαιριού έκαναν πάρτυ με την αποκάλυψη ότι ο Νίκος Μουτσινάς έκανε διακοπές με σύντροφο αλλά και καλούς φίλους στο νησί της Σαντορίνης.

Μπορεί πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν αφού πλέον ο Νίκος Μουτσινάς έχει χωρίσει και είναι πλέον μόνος του. Μάλιστα όλοι γνωρίζουν ότι χώρισαν και επαγγελματικά αφού απο την αρχή ήταν μαζί και στις εκπομπές που έκανε ο παρουσιαστής σε Open και ΣΚΑΪ, με τον ίδιο να αναφέρεται και σε άλλες εμπειρίες του.

Πηγή: athensmagazine.gr

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Θα σκοτώσει μέχρι και την ίδια του την μάνα ο Αλέξης;
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Θα σκοτώσει μέχρι και την ίδια του την μάνα ο Αλέξης;
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24