Εξαιρετικό μοίρασμα χρόνου από τον “πρωτομάστορα” Μπλατ!

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι αυτός με τον περισσότερο χρόνο σε μέσο όρο, τη στιγμή που η Μιλάνο έχει τρεις παίκτες… άνω των 32 λεπτών.

Αρμάνι

Πάμε να δούμε μία διαφορετική και άκρως ενδιαφέρουσα πτυχή της επικείμενης αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο; Έχει να κάνει με το ροτέισον και τη διαχείριση του ρόστερ από τους δύο προπονητές.

Για τον Ολυμπιακό λοιπόν κανείς μα κανείς δεν έχει περισσότερα λεπτά σε μέσο όρο συμμετοχής από τα 26 του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Αυτός είναι ο περισσότερος χρόνος συμμετοχής στον Ολυμπιακό, αυτό είναι το ταβάνι μέχρι στιγμής, το οποίο έχει ανέβει καθώς έπαιξε 30 λεπτά με την Μπασκόνια και 8 περίπου ο Λεντέι. Με την Κίμκι ήταν πολύ πιο μοιρασμένο με 21 και 18 λεπτά αντίστοιχα.

Κανείς λοιπόν δεν έχει παραπάνω λεπτά από τον Σέρβο σέντερ, με τον Σπανούλη να μην πιάνει οριακά τα 25 λεπτά, τον Πρίντεζη να βρίσκεται στα 21:35 και τον Γκος στα 21:43. Όλοι οι άλλοι όπως καταλαβαίνετε είναι κάτω από 20 λεπτά, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να έχει τα λιγότερα (10:38), αν εξαιρέσουμε τον Γιώργο Μπόγρη, που δεν είναι μέχρι στιγμής ενεργός στο ροτέισον.

Κοιτώντας τα αντίστοιχα της Μιλάνο, διακρίνει κανείς πως μιλάμε για… τη μέρα με τη νύχτα. Είναι ξεκάθαρο πως στηρίζεται σε συγκεκριμένους παίκτες με τον Πιανιτζάνι να τους αφήνει στο παρκέ για πάνω από 30 λεπτά. Ο Τζέιμς παίζει 34 λεπτά κατά μέσο όρο, ο Μίτσοφ 33 και ο Νέντοβιτς 32 λεπτά, ενώ 25 λεπτά βρίσκεται στο παρκέ ο Τζεφ Μπρουκς.

Κάτι αντίστοιχο με τη Μιλάνο (για να υπάρχει και μία γενικότερη εικόνα) συμβαίνει και…

* στον Παναθηναϊκό με τον Καλάθη να παίζει 33 λεπτά

* στην Κίμκι με τον Σβεντ να παίζει 33:25 και τον Γκιλ 32:43

* και στη Μακάμπι με τους Ουίλμπεκιν- Κέιν να έχουν από 31 λεπτά.

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης